ΑΕΚ: Χαμός στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας»! Ζητά από Μελισσανίδη να καρατομήσει Κονέ, Γιαννίκη, Παπαδημητρίου. Την οργή για την εικόνα της ΑΕΚ μεταφέρει η κιτρινόμαυρη εφημερίδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Το 3-0 από τον Παναθηναϊκό, ένα σκορ που διαμορφώθηκε από το 30' αποτελεί άλλο ένα σημείο αποτυχίας της φετινής ΑΕΚ. Στον κόσμο υπάρχει οργή και πίεση προς τους δημοσιογράφους να πάρουν θέση, κάτι που μεταφέρεται και στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ», η οποία τιτλοφορείται ως «Πάρε κεφάλια δεν αντέχει άλλο ο κόσμος» και εξηγεί ποιούς εννοεί αφού έχει φωτογραφία των Κονέ, Γιαννίκη, Παπαδημητρίου, τους οποίους καλείται να... καρατομήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Γράφει αναλυτικά η Ώρα που αποκαλεί τους υπεύθυνους της καταστροφής «ανίκανους που άφησαν την ομάδα να διασύρεται αγωνιστικά και να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά»:

«Δημήτρη Μελισσανίδη τί περιμένεις; Τί άλλο πρέπει να γίνει, για να στείλεις σπίτι τους, τους «λίγους» και τους ανεπαρκείς; Πάρε κεφάλια δεν αντέχει άλλο ο κόσμος!

Άμυνα της πλάκας! Ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε. Καταστρέφονται και όσοι καλοί παίκτες έχει η ομάδα στην επίθεση.

Ούτε ο ΠΑΟ δεν το πίστευε, ότι προηγήθηκε με 3-0 στο 30'. Έφαγε τρία γκολ μέσα σε δεκατρία λεπτά και μετά δεν είχε νόημα, η όποια προσπάθεια αντίδρασης.

Τουλάχιστον να μην αναγκάζονται οι Ενωσίτες να βλέπουν τους».