ΑΕΚ: Καρφί Τσατάλη για Μάνταλο! Του παίρνει το περιβραχιόνιο ο Τίγρης – Περίγελος το γκολ με ΠΑΟΚ. Απίστευτο κράξιμο στον αρχηγό της ΑΕΚ για το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε ούτε τώρα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε και οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Τσιγγάρα! Οι οπαδοί της Ένωσης είδαν την ομάδα τους να ισοφαρίζεται από εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς, με το τείχος να ανοίγει, η μπάλα να περνά η μπάλα ανάμεσα σε Μάνταλο και Μοχαμαντί και τον Τσιντώτα να κάνει βουτιά κολυμβυτή για να αποκρούσει αλλά να μην τα καταφέρνει.

Τα πράγματα όμως είναι ζόρικα για τον αρχηγό της ΑΕΚ, αν κρίνουμε από το άρθρο του Τάσου Τσατάλη στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». «Ο Μελισσανίδης θα βρει τη σωστή συνταγή και τότε το περιβραχιόνιο θα είναι σε σωστά μπράτσα», είναι ο τίτλος. Ο αρθρογράφος συνεχίζει το καρφί λέγοντας: «Τα είχαμε όλα, είχαμε και τον περίγελο του γκολ “χρυσό βατόμουρο” από τον Κούρτιτς, δυστυχώς με πρωταγωνιστή σε χορευτική φιγούρα, τον αρχηγό της ΑΕΚ τη συγκεκριμένη περίοδο».

Πάντως ο Πέτρος Μάνταλος εξήγησε την κίνησή του στους συμπαίκτες του, στα Σπάτα, την Πέμπτη, μία μέρα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Υποστήριξε, ότι έφυγε προς τα αριστερά γιατί πίστεψε ότι ο Κούρτιτς θα επιχειρήσει να εκτελέσει με φάλτσα από την πλευρά του. Ο Σλοβένος πάντως παραδέχθηκε, ότι είχε στοχεύσει αλλού, αλλά κατά τύχη η μπάλα πέρασε από εκεί.

Μάλλον ο Μάνταλος δεν... έπεισε, αν κρίνουμε από το άρθρο του εκ των κορυφαίων κιτρινόμαυρων ρεπόρτερ.