Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες φωτιά για από Θεσσαλονίκη - "Πρέπει να ντρέπονται - Δεν υπερασπίζονται το όνομα του Σαββίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 19:17:00

Ατάκες φωτιά για από Θεσσαλονίκη - "Πρέπει να ντρέπονται - Δεν υπερασπίζονται το όνομα του Σαββίδη"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά για από Θεσσαλονίκη - "Πρέπει να ντρέπονται - Δεν υπερασπίζονται το όνομα του Σαββίδη"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης όπου και αναφέρθηκε στα Μέσα των Αθηνών αλλά και τις Θεσσαλονίκης για τα όσα λέγονται για τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά.

Κώστας Καραπαναγιωτίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης για τον Ιβάν Σαββίδη και τα όσα γράφονται από Μέσα των Αθηνών, αλλά παράλληλα ήταν σκληρός και με αυτούς που πληρώνονται από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ αι δεν κάνουν τίποτα για να υπερασπιστούν το όνομά του.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοια απροκάλυπτη επίθεση ο Ιβάν Σαββίδης. Από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Είναι γνωστό τι θέλουν αυτοί που επιχειρούν να τον διαβάλλουν, κυρίως προερχόμενοι από την Αθήνα. Γιατί δεν θέλουν ισχυρό επενδυτή στην Βόρειο Ελλάδα. Δεν θέλουν ισχυρό τον ΠΑΟΚ. Εάν μπορούσαν να τον κάνουν να φύγει από την Ελλάδα, θα είναι ότι καλύτερο για αυτούς. Σήμερα θα σας πω και πράγματα που θα γίνω κακός. Αυτοί που είναι κοντά σε ανθρώπους – επιχειρηματίες, όπως είναι ο κ. Σαββίδης, γιατί δεν μιλάνε; Φοβούνται μήπως χάσουν τον μισθό τους; Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Ξέρω πολύ καλά τον κ. Σαββίδη. Πέφτω από τα σύννεφα. Ολο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει γύρω του ένας άνθρωπος να τον υπερασπιστεί; Δεν μιλάει κανένας; Τους κρατάει κάποιος άλλος και εάν ναι, από που;

Γιατί δεν υπερασπίζονται το όνομά του; Αυτά δεν τα βλέπει ο φίλος μου ο Σαββίδης; Αυτά δεν τα μεταφέρουν όσοι συνομιλούν μαζί του; Οπως βγαίνουν ενορχηστρωμένες προσπάθειες από την Αθήνα, δεν μπορεί να βγάλει και ο Ιβάν μέσω των δημοσιογράφων που βρίσκονται δίπλα του; Δεν είδα ποτέ μία δυναμική παρέμβαση; Ποτέ δεν είδα. Σας πληροφορώ ότι είστε στο στόχαστρο, γιατί λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Κατά καιρούς, του τα γράφω όλα, του στέλνω μέιλ. Και μπορεί να γίνομαι και δυσάρεστος. Ξέρω πως ο Σαββίδης έφθασε εδώ που έφθασε. Με το σπαθί του και την σκληρή δουλειά του. Δεν είναι ολιγάρχης. Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Οτι έκανε το έκανε με μεγάλες θυσίες. Όταν ξεκινάει μία τεράστια μηχανή όπως η Ρωσία για να κάνει πόλεμο, τι μπορεί να κάνει ο Σαββίδης μόνος του; Φιλοξενεί Έλληνες της Ουκρανίας, ενώνω την φωνή μου με αυτές τις φωνές. Οσο πιο γρήγορα πάρει κόσμο η Ελλάδα από την Μαριούπολη, από την Οδησσό, από πολλές πόλεις, τα θύματα θα είναι λιγότερα.

Βάφουν τα σπίτια τους με χρώμα μπλε οι ομογενείς για να δείξουν ότι είναι Ελληνες. Αυτοί οι Ελληνες της μαύρης θάλασσας είναι κάτι το αξιόλογο για εμάς. Επρεπε να βρει τον τρόπο η Ελληνικη κυβέρνηση με βαπόρι να τους φέρει στην Ελλάδα”, είπε Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags