Facebook Pixel Γιώργος Τζαβέλλας: Ατάκες... φωτιά από Τζαβέλλα για την εικόνα της ΑΕΚ - Τι είπε για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 00:40:00

Ατάκες... φωτιά από Τζαβέλλα για την εικόνα της ΑΕΚ - Τι είπε για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Τζαβέλλα για την εικόνα της ΑΕΚ - Τι είπε για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Έλληνας αμυντικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV όπου και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα της Κυριακής (10/4) με τον Άρη, όσο και για το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Γιώργος Τζαβέλλας: Στην κάμερα της Cosmote TV έκανε δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ όπου και είπε πως «σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι η εικόνα μας στο παιχνίδι έδειχνε ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες» για το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Για τον τραυματισμό του:

Είχα ένα πρόβλημα από την Εθνική ομάδα. Ευτυχώς, δεν ήταν τόσο σημαντικό. Έχασα λίγες ημέρες προπονήσεων και ένα παιχνίδι. Τώρα, όμως, είμαι πίσω. Είμαι καλά και διαθέσιμος.

Για την εικόνα της εικόνα της ΑΕΚ, παρακολουθώντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο. Θα μπορούσαμε και να είχαμε κερδίσει και να είχαμε χάσει. Απλά, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι η εικόνα μας στο παιχνίδι έδειχνε ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για το αν η ΑΕΚ προσπαθεί στα τελευταία παιχνίδια να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, επιχειρώντας έτσι έμμεσα να μειώσει και τον αριθμό των επιθέσεων που δέχεται:

Έχουμε βελτιώσει πολύ την κατοχή της μπάλας. Έχουμε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεχόμαστε κάποιες φάσεις, όπως όλες οι ομάδες, και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, όμως, μπορούμε να τελειώνουμε και καλύτερα τις δικές μας φάσεις γιατί στην ουσία τα γκολ είναι αυτά που μας δίνουν τους βαθμούς, που τόσο μας λείπουν στα τελευταία παιχνίδια.

Για το ματς με τον Άρη:

Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει μια καλή σεζόν. Όμως, θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη και πρέπει την Κυριακή να το δείξουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν, είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags