Facebook Pixel Ζαφείρης Μελάς: Απίστευτος Ζαφείρης Μελάς - Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ και... Μύκονο
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 18:11:00

Απίστευτος Ζαφείρης Μελάς - Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ και... Μύκονο

Sportdog Team
Απίστευτος Ζαφείρης Μελάς - Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ και... Μύκονο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής που αναφέρθηκε τόσο στα δικά του σχέδια, αλλά και στον Δικέφαλο του Βορρά και τις μεταγραφές του.

Ζαφείρης Μελάς: Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και απάντησε στο γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στην Μύκονο, για την λατρεία των Ισραηλινών για τον ίδιο και τα τραγούδια του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για το πως βλέπει την τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και όπως είναι γνωστό είναι δηλωμένος οπαδός του.



Για την συναυλία που θα πραγματοποιήσει στο Ισραήλ και την αγάπη που λαμβάνει από τους ντόπιους: «Έχω μέσα στο καλοκαίρι να πάω στο Ισραήλ για συναυλία. Οι άνθρωποι ακούνε πάρα πολύ τα τραγούδια μου, έχονται ακόμα και στην Ελλάδα μόνο για να με ακούσουν από κοντά. Είναι πραγματικοί φανς.»

Για τις μεταγραφες τον ΠΑΟΚ: « Έχουν γίνει καλές μεταγραφές. Όλα βαίνουν καλώς. Δεν θέλω να πω ποιος είναι ο αγαπημένος μου παίκτης γιατί θα παρεξηγηθούν οι άλλοι. Αγαπώ όλο τον ΠΑΟΚ, είμαι ευτυχής που είμαι ΠΑΟΚτσής και στις λύπες και στις χαρές»

Τέλος, με αφορμή τα χρηματικά ποσά που ακούγεται ότι «παίζουν» στην Μύκονο για τις εμφανίσεις και το ενδεχόμενο να πάει εξομολογήθηκε:« Δεν είμαι παιδί της Μυκόνο. Δεν την γουστάρω, οπότε δεν θα πήγαινα», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags