ΑΕΚ: Μια... ανάσα από την μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, που αναπαράγει σήμερα και ο ελληνικός αθλητικός Τύπος.

Το deal της Ένωσης με την Μακάμπι Χάιφα ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, όπως έγραψαν οι Σέρβοι, ενώ μπήκε και όρος να παίξει ο παίκτης στα δύο ματς της ομάδας με τον Ολυμπιακό στον β' προκριματικό του Champions League και έπειτα να μετακινηθεί στην ΑΕΚ.

«Ο Πλάνιτς θα αφήσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα, μέχρι το τέλος του μήνα και θα μετακομίσει στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ προσέφερε στον σύλλογο από τη Χάιφα αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ και στον Πλάνιτς μισθό 700 χιλ. ευρώ τη σεζόν. Η Μακάμπι δέχτηκε, αλλά προϋπόθεση είναι ο Πλάνιτς να παίξει δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League», τόνιζαν χθες οι Σέρβοι.

Βέβαια, όπως γράφει σήμερα και η "Live Sport", στην ΑΕΚ ψάχνουν έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό με τα χαρακτηριστικά του Όγκνιεν Βράνιες, τον οποίο θα προσπαθήσει να φέρει νωρίτερα σε σχέση με τον Πλάνιτς.