ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Την σπουδαία μεταγραφή του Κροάτη κεντρικού αμυντικού προσπαθεί να ολοκληρώσει εδώ και λίγες ώρες η Ένωση.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας μετά από τέσσερα χρόνια (164 συμμετοχές, 16 γκολ)

«Αν πάνε όλα καλά, ουσιαστικά όλα έχουν συμφωνηθεί, ο αμυντικός θα υπογράψει αύριο (δηλαδή σήμερα) το συμβόλαιό του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αλμέιδα», έγραψε η κροάτικη ιστοσελίδα nijak.hr.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι όντως στην ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον έμπειρο στόπερ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Κιτρινόμαυρων (περί το 1,5 εκατ. ευρώ συμβόλαιο), αν τελικά υπογράψει.

Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς δείχνει να δυσκολεύει, καθώς ο παίκτης πιέζεται να μείνει στην Μακάμπι Χάιφα, από κόσμο και προπονητή, κάτι που βάζει πίεση στην Ένωση, καθώς η ισραηλινή ομάδα ανεβάζει τις αξιώσεις τις στα 1,8 εκατ. ευρώ, που είναι και η ρήτρα του Σέρβου αμυντικού.