Ολυμπιακός: Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, οι Πειραιώτες βρίσκονται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που πέρυσι αγωνίστηκε σε 16 ματς με την φανέλα της Μαρσέιγ.
No solo el Bayern le quiere. Detrás de Konrad hay una larga lista de equipos que están preguntando por él: Burnely, Beşiktaş, Olympiacos, Mönchengladbach y Oporto. @relevo https://t.co/Cx253Mmvmr — Matteo Moretto (@MatteMoretto) August 7, 2022
Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται "ζεστά" και η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και οι Μπέρνλι, Μπεσίκτας, Γκλάντμπαχ και Πόρτο.
Είναι κατανοητό, λοιπόν, πως αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά σύμφωνα με τον Μορέτο ο Ολυμπιακός είναι στο "κόλπο" για την απόκτησή του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο