Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκπλήξεις Κορμπεράν για Κύπρο - Μέσα Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ και... κομμένοι - Ποιοι μένουν Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 12:48:00

Εκπλήξεις Κορμπεράν για Κύπρο - Μέσα Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ και... κομμένοι - Ποιοι μένουν Ελλάδα

Sportdog Team
Εκπλήξεις Κορμπεράν για Κύπρο - Μέσα Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ και... κομμένοι - Ποιοι μένουν Ελλάδα

Πολλά νέα πρόσωπα στη λίστα των Πειραιωτών για το πρώτο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ποιοι έμεινε εκτός και γιατί...

Ο Ολυμπιακός θα πετάξει για την Κύπρο για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού με τους Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην αποστολή!

Όπως αναμενόταν, ο Ισπανός προπονητής προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα με τον νεοαποκτηθέντα, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε να είναι το νέο όνομα στη θέση του Μαντί Καμαρά, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ήταν καλύτερα, τις προηγούμενες ημέρες στου Ρέντη. Κάτι που μπορεί να λέει πράγματα, για την παρουσία του στην ομάδα, συνολικά, αλλά και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή.

Να σημειωθεί πως στην αποστολή επίσης βρίσκονται οι Χουάνγκ, Μασούρας, Βρουσάι και Κούτρης και Ανδρούτσος, ενώ εκτός είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βρσάλικο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κούτρης, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Αραμπί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags