Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελά νούμερα: Μαρσέλο και Ροντρίγκες όσο... δέκα Ελλάδες μαζί!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-17 00:05:00

Τρελά νούμερα: Μαρσέλο και Ροντρίγκες όσο... δέκα Ελλάδες μαζί!

Sportdog Team
Τρελά νούμερα: Μαρσέλο και Ροντρίγκες όσο... δέκα Ελλάδες μαζί!

Η μεταγραφική "εκτόξευση" του Ολυμπιακού αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους αριθμούς που αφορούν τους δύο "ερυθρόλευκους" σούπερ σταρ.

O Ολυμπιακός μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του ομίλου του στο Europa League και να έχει απωλέσει ήδη 4 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο είναι αναμφίβολα ο πρωταθλητής των... μεταγραφών και των social media! Κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα να φέρει στην Ελλάδα τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, δύο παίκτες με πολλά... εκατομμύρια followers σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Πρωταθλητής ο Μαρσέλο με σχεδόν 60 εκατ. followers

Ο Μαρσέλο είναι από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εξάλλου μιλάμε για άνθρωπο που φόραγε για πολλά χρόνια τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και το περιβραχιόνιο της και είναι ένας από τους 3-4 καλύτερους μπακ του κόσμου, αν όχι ο καλύτερος, για πολλούς.  

Το παγκόσμιο μέγεθος του αποτυπώνεται πλήρως στον λογαριασμό του στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ ακολουθείται από από 58.500.000 χρήστες, νούμερο που ξεπερνά κάθε προσδοκία για τα ελληνικά δεδομένα!

Ήδη οι ακόλουθοι του Μαρσέλο παρακολουθούν τις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό! Ο οποίος έχει επωφεληθεί από αυτό.

Από κοντά ο Χάμες Ροντρίγκες με σχεδόν 50 εκατ. followers

Ο Χάμες έχει κάνει με το καλημέρα δύο αναρτήσεις και αρκετά stories που αφορούν τον Ολυμπιακό, απόρροια του ότι ανυπομονούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Ο Κολομβιανός είναι ο πιο γνωστός παίκτης της χώρας του, κάτι που φαίνεται και από τους 49.600.000 χρήστες που τον ακολουθούν... Όπως και να το δεις Μαρσέλο και Χάμες έχουν μαζί περισσότερους από 100 εκατ. followers, όσο είναι... 10 Ελλάδες δηλαδή!

Εκτόξευση για Ολυμπιακό

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός απαριθμούσε μέχρι τις 7 Σεπτέμβρη περίπου 560 χιλιάδες χρήστες και πλέον έχει φτάσει να έχει περισσότερους από 640 χιλιάδες ακολούθους. Κοινώς έχουν ξεκινήσει ήδη τα οφέλη απογείωσης του brand των πρωταθλητών Ελλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάζει... φωτιές ο Νάβας - Η αντίδρασή του σε ανάρτηση με Μαρσέλο και Χάμες σε Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags