Facebook Pixel ΑΕΚ: Βγήκε από το χειρουργείο ο Τζαβέλλας! Επέμβαση από ειδικό γιατρό – Μετά από εβδομάδες η επιστροφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-18 14:59:00

Βγήκε από το χειρουργείο ο Τζαβέλλας! Επέμβαση από ειδικό γιατρό – Μετά από εβδομάδες η επιστροφή

Sportdog Team
Βγήκε από το χειρουργείο ο Τζαβέλλας! Επέμβαση από ειδικό γιατρό – Μετά από εβδομάδες η επιστροφή

Ο στόπερ της ΑΕΚ χειρουργήθηκε με επιτυχία μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog, τραυματίστηκε σοβαρά στα αποδυτήρια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων. Εισερχόμενος στα αποδυτήρια ο αμυντικός της Ένωσης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, χτύπησε ένα τζάμι το οποίο θρυμματίστηκε και του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

Ο παίκτης της ΑΕΚ χειουργήθηκε από τον εξειδικευμένο γιατρό και την ομάδα του, Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, ενώ συμμετείχε και ο ιατρός της ομάδας, Χάρης Λάλος. Ο Τζαβέλλας θα διανυκτερεύσει στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την Κυριακή και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

 

Όσον αφορά την αποκατάστασή του, στο αριστερό του χέρι θα τοποθετηθεί νάρθηκας, τον οποίο θα φορά για τις επόμενες εβδομάδες. Όσο διάστημα θα φορά νάρθηκα δεν θα μπορεί να προπονηθεί, από ένα σημείο και μετά θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Προς το παρόν δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε με σιγουριά τον χρόνο της επιστροφής του. Έναν με ενάμιση μήνα είναι μία αισιόδοξη πρόβλεψη, επαναλμβάνουμε όμως πως όλα θα κριθούν από την πορεία της αποκατάστασης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags