Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Μαρινάκη για Μαρσέλο και Χάμες - "Η Νότιγχαμ βοηθάει Ολυμπιακό και Ελλάδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 17:02:00

Αποκάλυψη Μαρινάκη για Μαρσέλο και Χάμες - "Η Νότιγχαμ βοηθάει Ολυμπιακό και Ελλάδα"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαρινάκη για Μαρσέλο και Χάμες - "Η Νότιγχαμ βοηθάει Ολυμπιακό και Ελλάδα"!

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών εξήγησε το πως ωφελείται ο Ολυμπιακός από την άνοδο της αγγλικής ομάδας στην Premier League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό είχε διάθεση για να μιλήσει για αρκετά ζητήματα και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι η άνοδος της Νότιγχαμ Φόρεστ βοηθάει και τον Ολυμπιακό! Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακό είπε χαρακτηριστικά πως έχει βοηθήσει αρκετά η ενασχόληση με την αγγλική ομάδα, διότι ανοίγει περισσότερες πόρτες!

Το χαρακτηρισικό σημείο:

Ερ: Για το πώς έπεισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους Χάμες και Μαρσέλο να έρθουν στον Ολυμπιακό.

"Με τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει να διαπραγματευόμαστε με τέτοιους παίκτες για να έρχονται στον Ολυμπιακό. Έχουν γίνει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό όχι μόνο για τις επιτυχίες μας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Για αυτό πολλές βραδιές ευρωπαϊκές δικές μας μπορεί να αποτελούν μία ολόκληρη ζωή για άλλους. Μας έχει βοηθήσει πολύ και η ενασχόλησή μας με την Νότιγχαμ, είναι κάτι που βοηθάει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η παρουσία της στην Πρεμιερ Λιγκ είναι κάτι που βοηθάει ακόμα περισσότερο. Όταν μπορείς να μιλάς με διάφορους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη μέσω μίας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, είναι πιο εύκολο για να έρθουν στην Ελλάδα. Έχουμε φέρει τόσους παίκτες από την Ρεάλ, Μίτσελ, Καρεμπέ, Χάμες, Μαρσέλο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags