Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο "χρυσό" deal Μελισσανίδη - Πάνω από τρία εκατομμύρια - "Απογείωση" με Αλμέιδα και Opap Arena!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-08 22:50:00

Νέο "χρυσό" deal Μελισσανίδη - Πάνω από 4 εκατομμύρια - "Απογείωση" με Αλμέιδα και Opap Arena!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέο "χρυσό" deal Μελισσανίδη - Πάνω από 4 εκατομμύρια - "Απογείωση" με Αλμέιδα και Opap Arena!

Οι επαφές με τέσσερις ομάδες και το scouting που φέρνει χρήματα! Ποιον παίκτη ετοιμάζεται να πουλήσει η Ένωση και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή; Ποια η... βοήθεια του Αργεντινού προπονητή και οι σύλλογοι που έχουν ήδη τρέξει τις διαδικασίες.

ΑΕΚ: Δεν είναι κάτι καινούργιο να αναφέρουμε ότι ο Λιβάι Γκαρσία έχει... κουμπώσει άψογα στην Ένωση από την ημέρα που έχει έρθει έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες με την εκρηκτικότητά του, το άλμα του, αλλά και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα με τα νούμερα να μιλάνε από... μόνα τους. Ο 24χρονος παίζοντας κυρίως σαν δεξί χαφ, μετράει από το 2020, 80 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 16 γκολ και 13 ασίστ, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έμεινε εκτός λόγω προβλημάτων.

Η φετινή σεζόν όμως είναι πολύ διαφορετική για τον ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάκο, μιας και η έλευση του Ματίας Αλμέιδα έφερε νέα δεδομένα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την διάταξη της Ένωσης. Ο Αργεντίνος τεχνικός είδε πράγματα που οι προηγούμενοι προπονητές της ομάδας δεν παρατήρησαν με αποτέλεσμα να τον χρησιμοποιήσει σαν επιθετικό, δίπλα στον Αραούχο, απόφαση που αρχικά παραξένεψε πολλούς. Ο μόνος που δικαιώνεται, φυσικά μέχρι στιγμής είναι ο Αλμέιδα, αφού ο Λιβάι στον νέο του ρόλο έχει σε έξι αναμετρήσεις πρωταθλήματος  και συγκεκριμένα σε 328 λεπτά συμμετοχής ήδη δύο γκολ, έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες με τον τρόπο που παίζει στη νέα θέση.

Η συνολική του παρουσία στην Ελλάδα έχει κάνει την χρηματιστηριακή αξία του 24χρονου να εκτιναχθεί, μιας και όταν το 2020 η ΑΕΚ αποφάσιζε να δώσει 2,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ κόστιζε, στο transfermarkt, 1,8 εκατομμύρια ευρώ και πλέον έχει φτάσει στα 4 εκατομμύρια. Φυσικά όλη αυτή η εξέλιξή του και οι καλές εμφανίσεις τόσο με την Ένωση, όσο και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον έχουν στην λίστα τους και μάλιστα τον τελευταίο καιρό οι μνηστήρες να... πληθαίνουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ, όσο και από το εξωτερικό ο Λιβάι είναι στη λίστα τόσο της Μπενφίκα, της Σπαρτάκ Μόσχας και Αχμάτ Γκρόζνι, ομάδων που σίγουρα θα μπορέσουν, αν θελήσουν, να πληρώσουν ποσό που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ένωσης. Τις τελευταίες ημέρες ακόμα ένας σύλλογος δείχνει ότι ασχολείται έντονα με την περίπτωση του 24χρονου. Ο λόγος για την Λοκομοτίβ Μόσχας που ήδη έχει ανοίξει... διαύλους με τους Κιτρινόμαυρους μιας και το περασμένο καλοκαίρι είχε δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Μιτάι.

Το μόνο δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως το συμβόλαιο που έχει ο Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το 2025, κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση συνεχίζει να έχει το πάνω... χέρι για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την απάντηση σε μια πολύ δυνατή πρόταση που μπορεί να έρθει στους ανθρώπους του συλλόγου.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Είδηση-"τσαφ" - Φάπα από την ΕΠΟ!

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags