Στον κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟΚ εξελίσσεται μέχρι στιγμής ο Κάλεντ Νάρεϊ και δικαιώνει πλήρως τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου που είχαν επιμείνει αρκετά γύρω από την απόκτησή του. Το νικητήριο γκολ ενάντια στον Ολυμπιακό είναι το επιστέγασμα των καλών του εμφανίσεων με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Το ότι ήταν κομβικός στα πλάνα του Λουτσέσκου φάνηκε με το καλημέρα, μιας και χρησιμοποιήθηκε για 33΄ με την Λέφσκι Σόφιας 4 ημέρες αφού αποκτήθηκε στο πρώτο ματς στην Βουλγαρία, ενώ στη ρεβάνς έπαιξε ως φορ για 2η φορά στην καριέρα του λόγω των απουσιών που υπήρχαν. Πάντως, η προσφορά του στο πρωτάθλημα έγινε αισθητή με το καλημέρα.

Στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό προσέφερε την ασίστ για το νικητήριο γκολ, ενώ με τον Ατρόμητο έβαλε το νικητήριο γκολ ο ίδιος στις καθυστερήσεις των... καθυστερήσεων. στην τρίτη αγωνιστική δεν είχε συμμετοχή σε γκολ, μιας και δεν υπήρξε τέρμα με τον Άρη, ενώ με την Λαμία έδωσε ξανά ασίστ για το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ!

Το σερί του συνεχίστηκε με την ασίστ του στο ματς με τον ΟΦη για το ένα γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ δεν είχε συμμετοχή στο γκολ του Ολιβέιρα επί του Παναθηναϊκού. Και πλέον έχει 2 σερί αγωνιστικές που σκοράρει δίνοντας 4 βαθμούς στην ομάδα του. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει λοιπόν ο Νάρεϊ έχει συμμετοχή στα 6 από τα 9 γκολ του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα και δείχνει πως είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης του πρωταθλήματος για μια ομάδα μετά από τον Αϊτόρ.

Για όσους το έχουν ξεχάσει η μεταγραφή του Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ από την Φορτούνα Ντίσελντορφ είχε περάσει από... χίλια κύματα. Αυτό συνέβη από τη στιγμή που υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο εν τέλει οι δύο ομάδες τα βρήκαν και έμπειρος άσος έγινε κάτοικος Αθήνας έναντι 1.5 εκατ. ευρώ. Όπως και να έχει πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες δικαιώσεις των Μπότο - Λουτσέσκου και σίγουρα έχει αποσβέσει ήδη τα χρήματα της μεταγραφής του.