Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ δεν γλίτωσε τελικά τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας (24/10), έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Σε σχέση με τον Τρουιγιέ μπορεί να μην πειράχτηκε ο μηνίσκος του, όμως και πάλι ο Ισπανός θα μείνει για ένα εξάμηνο εκτός δράσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πλέον, καλείται να διαχειριστεί άμεσα την απώλεια Αϊτόρ στα ματς που απομένουν μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ (σ.σ. μετά θα έρθουν οι μεταγραφές τον Ιανουάριο). Με αρχή από το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ακολούθως με Ολυμπιακό (εντός), Παναιτωλικό (εκτός) και Ατρόμητο (εντός).

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Σέρβος τεχνικός να κληθεί να μεταβάλλει και τη διάταξη σε 4-3-3, τοποθετώντας δηλαδή τον Μπερνάρ στο αριστερό άκρο αντί στη θέση "10". Σε έναν τέτοιο σχηματισμό, ο Πράσινος άξονας θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη, Ρούμπεν, Τσέριν.

Μην ξεχνάμε ότι πέραν φυσικά του Βέρμπιτς στο 4-2-3-1, μπορεί να παίξει αριστερά και ο Μπερνάρ, με τον Τσέριν ταυτόχρονα να ανεβαίνει εκείνος στο "10" εφόσον ο Ιβάν το κρίνει απαραίτητο. Βέβαια να αναφέρουμε κάπου εδώ ότι σε πρώτη φάση, ο Γιοβάνοβιτς θα πορευτεί με το ίδιο σχήμα και τον (εξαιρετικό με τον Άρη) Βέρμπιτς, να καλύπτει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Την ίδια στιγμή, πάντα ως λύσεις στο ροτέισον υπάρχουν και οι Τσόκαϊ (για τη μεσαία γραμμή), Βαγιαννίδης (για τα άκρα). Γενικώς βλέπουμε ότι παρά τα πολλά προβλήματα, ο φετινός Παναθηναϊκός έχει χτιστεί για να έχει λύσεις παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟ την ώρα του γκολ - Πανηγύριζαν με... κουτσό - Ξεσάλωσε στην κάμερα ο Βέρμπιτς! (Vid)