Στα… πιτς βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Πέλκας και τελικά δεν το απέφυγε το χειρουργείο.
Το πρωί της Κυριακής (1/11), λοιπόν, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες κι ενώ δεν έφεραν αποτέλεσμα οι θεραπείες και η συντηρητική αγωγή που είχε κάνει.
Διαβάστε επίσης...
Συνεπώς, ο 33χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης γα ένα μήνα και από τον Δεκέμβριο και μετά θα βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Αλέσιο Λίσι. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Πέλκας έχει καταγράψει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 3 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.
Έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και μένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος