Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Ανεβαίνει ο Μαρσέλο - Μετράει αντίστροφα και μπαίνει ξανά ο Βραζιλιάνος
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-26 22:39:00

Ανεβαίνει ο Μαρσέλο - Μετράει αντίστροφα και μπαίνει ξανά ο Βραζιλιάνος

Sportdog Team
Ανεβαίνει ο Μαρσέλο - Μετράει αντίστροφα και μπαίνει ξανά ο Βραζιλιάνος

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το ματς με τον ΟΦΗ, μένοντας εκτός αποστολής με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό. Πλέον, όμως, ο Μαρσέλο μετράει αντίστροφα.

Ολυμπιακός: Μετά από περίπου 10 ημέρες αποχής, ο Μαρσέλο ακολουθεί μέρος της προπόνησης στον Ολυμπιακό και μετράει πια αντίστροφα για την επάνοδό του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το ματς με τον ΟΦΗ, έμεινε εκτός αποστολής με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, αλλά πλέον οι ενοχλήσεις αυτές έχουν σε μεγάλο βαθμό υποχωρήσει και ο παίκτης δείχνει, ότι μπαίνει σε μια τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Άλλωστε ακόμα κι όταν δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, ο Μίτσελ έδειξε να τον εμπιστεύεται και να του δίνει χρόνο σε κρίσιμα ματς (βλ. Καραμπάγκ).

Ο ίδιος ο Μαρσέλο, πρόσφατα, είχε θελήσει να δείξει ότι συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε με ανάρτησή του στο Instagram. "Χωρίς ρεπό. Νιώθω καλά και ενθουσιασμένος που επέστρεψα!" ήταν το μήνυμα που είχε στείλει προ ημερών ο Βραζιλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Μήτρογλου για Ολυμπιακό! Μηχανή του γκολ... τριών εκατομμυρίων - Ίδιο καθεστώς με Ντουρμάζ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags