Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το "δώρο" που δεν πρέπει να κάνει ο Μίτσελ στον Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 00:12:00

Το "δώρο" που δεν πρέπει να κάνει ο Μίτσελ στον Γιοβάνοβιτς!

Sportdog Team
Το "δώρο" που δεν πρέπει να κάνει ο Μίτσελ στον Γιοβάνοβιτς!

Τα πλάνα των δύο προπονητών και το λάθος που πρέπει να αποφύγει ο Μίτσελ στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η εβδομάδα προχωράει και κάθε μέρα πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο ντέρμπι των... ντέρμπι, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Μίτσελ έχει αρκετά ζητήματα να διαχειριστεί, όπως χαρακτηριστικά συνιστούν τα προβλήματα με Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν το σπουδαίο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, βέβαια, υπάρχουν κι οι επιστροφές των Σισέ και Βρσάλικο.

Προφανώς, ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει στη Λεωφόρο την ενδεκάδα που θεωρεί την καλύτερη δυνατή. Ωστόσο, υπάρχει ένα λάθος που πρέπει να αποφύγει, αν δεν θέλει να ωφελήσει έμμεσα τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, αφορά τη χρησιμοποίηση του Μαρσέλο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με τη Λαμία στο Φάληρο είδαμε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη φυσική του θέση, αντικαθιστώντας τον αρνητικό στο ματς Ρέαμπτσιουκ. Αν ο Μίτσελ επιλέξει να κάνει κάτι ανάλογο και στο "αιώνιο" ντέρμπι, θα έχει δώσει το... δώρο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χτυπήσει την πλευρά με τον "καυτό" Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος με τον Βόλο έκανε σμπαράλια τον Λούνα από τα δεξιά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags