Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Αστρονομικό" συμβόλαιο σε Μαρτίνς - Άσχημα... μαντάτα για ΑΕΚ και Πινέδα, ανατροπή με Καρβαλιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 23:49:00

"Αστρονομικό" συμβόλαιο σε Μαρτίνς - Άσχημα... μαντάτα για ΑΕΚ και Πινέδα, ανατροπή με Καρβαλιάλ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Αστρονομικό" συμβόλαιο σε Μαρτίνς - Άσχημα... μαντάτα για ΑΕΚ και Πινέδα, ανατροπή με Καρβαλιάλ!

Ποιοι έπεισαν τον Πορτογάλο κόουτς για τη μεγάλη "κολωτούμπα"; Το Sportdog.gr αποκαλύπτει πώς και ποιοι έπεισαν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να πάει στο Κατάρ και αναλύει γιατί οι ειδήσεις από την Ισπανία για τον Μεξικανό σταρ της Ένωσης, δεν είναι καλές.

Τελικά ποτέ μην λες ποτέ στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Μάθημα για τον Πέδρο Μαρτίνς και όλους μας...

>>>  Ο Πέδρο όταν ηταν στον Ολυμπιακό - και...καβάλα στο άλογο - έλεγε πως δεν το ενδιέφεραν τα πετροδόλαρα και δεν θα πήγαινε να δουλέψει στην Αραβία. Έλεγε...

>>> Για του λόγου το αληθές είχε απορρίψει τρεις επίσημες προτάσεις που του έγιναν από ισάριθμα διαφορετικά αραβικά κλαμπ...

>>> O Πέδρο ονειρευόταν... Αγγλίες, για αυτό άλλωστε και άλλαξε τον περασμένο Δεκέμβριο μανατζερικό Γραφείο, πηγαίνοντας στον Ζάχαβι αφού ο Ζόρζε Μέντες δεν ενδιαφέρθηκε να τον εκπροσωπήσει...

>>>  Έφυγε από τον Ολυμπιακό - απολύθηκε για την ακρίβεια - το προσπάθησε για Γούλβς ( η στήλη από την πρώτη στιγμή ήταν απόλυτη πως λόγω Μέντες δεν θα περνούσε  ποτέ εκεί και δικαιώθηκα πανηγυρικά), η Χαλ στο...φινάλε και λίγο πριν από τις υπογραφές μάλλον του...έπεσε λίγη, γυρίζοντας έτσι ξανά στην Πορτογαλία! Όχι για πολύ όπως φάνηκε...

>>>  Γιατί τελικά έκανε - ή τον έπεισαν οι συμπατριώτες του να κάνει - κωλοτούμπα αλά πορτογαλικά! Πηγαίνοντας στο Κατάρ, για να αναλάβει την Αλ Γκαράφα! Μια ομάδα που μέχρι πριν απο λίγους μήνες ήταν πολύ μακρυά απο τους στόχους του, έναν ποδοσφαιρικό κόσμο που μέχρι πριν απο λίγους μήνες το απαρνιόταν και τον ...αφόριζε (κατά κάποιο τρόπο)!!

>>> Κάτι το Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ... Κάτι το πορτογαλικό κανάλι που έχει κυριαρχήσει και στον Κόλπο... Και κάτι ένας παλιός φίλος και συμπατριώτης του (πρώην τεχνικός διευθυντής της Πόρτο και της Παρί) που λύνει και δένει πλέον ως κορυφαίος σύμβουλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις Λίγκας στο Κατάρ, προφανώς και διέγραψαν ... ενστάσεις και αντιστάσεις του Μαρτίνς, για να βρεθεί στην Ντόχα!

>>> Βέβαια είναι και...πολλά τα λεφτά Πέδρο μου. Έμαθα για 2.000.000 μέχρι το τέλος αυτή της σεζόν και 3.500.000 την επόμενη. Συνολικά και χοντρικά κοντά στα 5.500.000 για 1,5χρόνο!

>>> Επισήμανση πρώτη: οι Πορτογάλοι έχουν κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο, εξάγοντας παίκτες/προπονητές/ αθλητικούς διευθυντές/αξιωματούχους ακόμη και βετεράνους διαιτητές (!!!), γιατί μεταξύ τους υπάρχει συνεργασία/ομερτά. Με τους προπονητές και τους παίκτες να ακούνε σχεδόν τυφλά τους Πορτογάλους ατζέντηδες σε θέματα καριέρας και συμβολαίων. Έτσι σπάνε και τα...μεροκάματα.

>>> Επισήμανση δεύτερη: το 2020, άντε και το καλοκαίρι του 2021, ο Μαρτινς θα μπορούσε να πάει σε καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε μια καλή ομάδα, ως Πορτογάλος και κυρίως "ρευστοποιώντας" την δουλειά του στον Ολυμπιακό. 

>>>Μόνο που αυτή τον τελευταίο του 1,5 χρόνο στους "ερυθρόλευκους" είχε συνεχώς φθίνουσα πορεία κι αν κάποιος τον παρακολουθούσε πολύ δύσκολα θα τον επέλεγε ως προπονητή. Ήταν ένας λόγος αυτός που μέσα στο 2022 αρχικά ανανέωσε για ακόμη 2 χρόνια με τον Ολυμπιακό αλλά και με του που έφυγε απο τους Πρωταθλητές Ελλάδας οι καλύτερες προτάσεις που είχε ήταν απο Χαλ και...Κατάρ!! Να τα λέμε όλα...

>>> Ο Αντρέας Στραματσόνι έλυσε τελικά το συμβόλαιό του με την Αλ Γκαράφα το βράδυ της Δευτέρας και όλα πλέον δείχνουν Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Γκαράφα.

>>> Εφόσον ο Μαρτίνς αναλάβει το κλάμπ της Ντόχα θα βρει εκεί τον εξτρεμ που ήθελε στον Ολυμπιακό, τον Γαλλο-Αλγερινό Μπραχίμι αλλά και τον επίσης Γαλλοαλγερινό φορ Μπελφοντίλ που είχε προταθεί αυτο το καλοκαίρι στους "ερυθρόλευκους" αρχικά και μετά στην ΑΕΚ κι άρεσε στον Αλμέιδα...

>>> Μιας και μιλάμε για Πορτογάλους προπονητές, ένας τέτοιος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Πινέδα και την ΑΕΚ...

>>> Η Θέλτα απέλυσε τον Κουντέτ, με τον οποίο είχε φτάσει μια θέση και ένα μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στην Ισπανία (σε αυτή είναι η Σεβίλλη!!)...

>>> Ο απολυμένος Κουντέτ ήταν ο κόουτς που δεν υπολόγιζε τον Πινέδα και είχε έρθει σε ρήξη για τον Μεξικάνο μέσο με τον 79χρονο πρόεδρο της Θέλτα, Μoυρίνο. Τρελό γούστο και μεταγραφή του τελευταίου ήταν ο Πινέδα αλλά ... έπεσε σε προπονητή που δεν τον... γούσταρε!

>>> Λόγω Κουντετ και... Αλμέιδα βεβαίως, βεβαίως ο Πινέδα έφυγε δανεικός για ένα χρόνο από την Θέλτα (χωρίς οψιον αγοράς) και ήρθε στην ΑΕΚ όπου κάνει παπάδες.

>>> Ο Κουντέτ όμως, αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Θέλτα και στην θέση του πήγε ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Πορτογάλος που στα ξεκινήματά του είχε περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν άντεξε πάνω από δυο μήνες.

>>> Και η ... κέντα για την ΑΕΚ : ο Καρβαλιάλ ήταν προπονητής στην Μπράγκα (την 2ετία 2020-22), όταν η πορτογαλική ομάδα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει δανεικό (με οψιόν αγοράς) απο την Κρουζ Αζούλ τον Ορμπελίν Πινέδα!!! 

>>> Έτσι κι αλλιώς ο Καρβαλιάλ ως... γνήσιος Πορτογάλος προπονητής παραδοσιακά  είναι πιο συμβατός, διαλλακτικός με τις επιθυμίες του προέδρου/ιδιοκτήτη. Δεν θα είναι δηλαδή τόσο απόλυτος  και αντιδραστικός όσο ήταν ο προκάτοχός του (Κουντέτ) στον Μουρίνο για την υπόθεση Πινέδα...

>>>  Σε ελεύθερη μετάφραση: ο Καρβαλιάλ ήθελε τον Πινέδα  στην Μπράγκα, τώρα που πήγε στην Θέλτα και ξέρει πως ο Μεξικάνος άσος είναι τρελή αδυναμία του προέδρου της, είναι δυνατόν να μην τον θέλει ξανά; Και ο Καρβαλιάλ υπέγραψε στην Θέλτα και για την επόμενη σεζόν (ως το 2024)!!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags