Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Τρεις μεταγραφές και... Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - Του χρόνου ο Μαρσέλο - Τρέχει ασταμάτητα η ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-13 10:00:00

"Τρεις μεταγραφές και... Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - Του χρόνου ο Μαρσέλο - Τρέχει ασταμάτητα η ΑΕΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Τρεις μεταγραφές και... Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - Του χρόνου ο Μαρσέλο - Τρέχει ασταμάτητα η ΑΕΚ"

Τι συμβαίνει με τους Βρσάλικο-Γκάρι και πώς θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μιλάει στο sportdog.gr για το μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης και αναλύει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για τους Πειραιώτες, ενώ σχολιάζει και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ τον Γενάρη.

Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και την επόμενη μέρα στο Λιμάνι, μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος και με την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα, σχολίασε μέσω του sportdog ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Τι πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες στο ντέρμπι της αγωνιστικής; Πού χρειάζονται ενίσχυση και ποιοι έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο των υποχρεώσεων που έχει ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Ταχυδυναμική η ΑΕΚ, πρεσάρει ψηλά, τρέχει ασταμάτητα - Λάθη στον Ολυμπιακό"

"Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο "πρέπει" αν θέλει να φτάσει την ΑΕΚ - Πρέπει να την νικήσει. Αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί η αντίπαλός του είναι ταχυδυναμική ομάδα, πρεσάρει ψηλά, τρέχει ασταμάτητα. Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είναι τον εαυτό του, πώς θα παρουσιαστεί εκείνος στο γήπεδο", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Π. Ξανθόπουλος.

Υπάρχει ζήτημα ενίσχυσης στη θέση του εξτρέμ - Πώς το σχολιάζετε;

"Ο Ολυμπιακός από τις 30 μεταγραφές που έκανε πριν από λίγους μήνες, φτάσαμε τώρα να λέμε ότι χρειάζεται εξτρέμ. Αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει λάθη. Προσωπικά, βέβαια, θεωρώ ότι σε άλλη θέση χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση".

"Εκεί χρειάζεται ενίσχυση - Τεράστιο πρόβλημα ο Ολυμπιακός - Χρειάζεται και στόπερ"

Πού εννοείται;

"Χρειάζεται πιο δύο ακραία μπακ που να βγαίνουν μπροστά με αξιοπιστία, να δημιουργούν καταστάσεις. Έχει τεράστιο πρόβλημα ο Ολυμπιακός στα μπακ από όταν έφυγαν ο Ομάρ με τον Tσιμίκα και θα πρέπει να το λύσει".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για την απόκτηση σέντερ μπακ.

"Οι ανάγκες τής ομάδας δείχνουν ότι χρειάζεται και στόπερ. Αλλά δεν θα τον πάρει μόνο για φέτος, χρειάζεται να γίνει μια επιλογή που να αφορά και τις επόμενες χρονιές". 

"Θα καταφέρει να παίξει ο Μασέλο; - Δεν μπορούν Γκάρι-Βρσάλικο - Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα"

Για να επιστρέψω στα μπακ που αναφέρατε: Για τον Μαρσέλο, προφανώς, υπάρχει ο προγραμματισμός να εμφανιστεί μετά τη μίνι προετοιμασία.

"Το βασικό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν ήταν σε θέση να παίξει. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να παίξει κιόλας, γιατί το παιδί ήταν εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Ήταν κίνηση για το πρεστίζ της ομάδας η μεταγραφή του. Τώρα αν από τη νέα χρονιά είναι έτοιμος, θα περιμένουμε για τον δούμε".

Το ρεπορτάζ, από την άλλη πλευρά, αναφέρει ότι είναι δύσκολο για τον Βρσάλικο να γυρίσει την κατάσταση.

"Αυτός και ο Γκάρι είναι παιδιά που δεν μπορούν να βοηθήσουν όπως θα έπρεπε μια μεγάλη ομάδα, με τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Όταν κάθε 10 μέρες είναι εκτός, λόγω ευπάθειας, είναι μεγάλο το ντεσαβανταζ".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τις αλλαγές που βλέπετε στην ομάδα με τον Μίτσελ

"Το θετικό είναι ότι ξέρει την ομάδα, παίζει πιο ορθολογικά, αξιοποιεί τα ατού που έχει αλλά σίγουρα δεν είναι ακόμα ο Ολυμπιακός αυτός που θέλουμε. Αλλά υπάρχει βελτίωση και μέσα στη διακοπή θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι πολλοί οι δέκα βαθμοί από την κορυφή, αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός θα σωθεί από τη διαρκεια: Δηλαδή πρέπει να έχει διάρκεια, να κερδίζει και τα ματς που δεν θα είναι καλός. Δύσκολη προσπάθεια, αλλά μπορεί να τα καταφέρει".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης με συμβόλαιο 15 εκατ. για Ολυμπιακό - Μαζί στη Ρεάλ με Μαρσέλο-Χάμες - "Τελευταία μέρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags