Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Ραγδαίο ρεπορτάζ για Μαρσέλο - Στην πόρτα της εξόδου - Ποια ομάδα τον έχει στη λίστα της!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-15 12:12:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ για Μαρσέλο - Στην πόρτα της εξόδου - Ποια ομάδα τον έχει στη λίστα της!

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ για Μαρσέλο - Στην πόρτα της εξόδου - Ποια ομάδα τον έχει στη λίστα της!

Νέο δημοσίευμα για τον Βραζιλιάνο και ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού για την περίπτωσή του.

Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Μπορεί το καλοκαίρι να αποκτήθηκε, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όμως ο Μαρσέλο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσφέρει απολύτως τίποτα στους Ερυθρόλευκους.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μένει συνεχώς εκτός αποστολής από τον Μίτσελ και ήδη υπάρχουν σενάρια για πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σενάρια για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Μετά από όσα γράφτηκαν για ενδιαφερόμενο σύλλογο από το MLS, η "Fotospor" αναφέρει σήμερα ότι η Μπεσίκτας θέλει τον Μαρσέλο στην Τουρκία για να αντικαταστήσει έναν πρώην "ερυθρόλευκο", τον Αρτούρ Μαζουακού.

Το συγκεκριμένο δημοσιεύμα αναφέρει αρχικά πως ο Βραζιλιάνος αστέρας δεν θα παραμείνει στην Ελλάδα μετά τον Γενάρη, αλλά και πώς υπάρχουν φήμες ότι ο ατζέντης του συναντήθηκε με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags