Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έχει βάλει στο "μάτι" παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς και τον θέλει μαζί του στην Αλ Γκαράφα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-27 20:05:00

Έχει βάλει στο "μάτι" παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς και τον θέλει μαζί του στην Αλ Γκαράφα!

Sportdog Team
Έχει βάλει στο "μάτι" παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς και τον θέλει μαζί του στην Αλ Γκαράφα!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να ενισχύσει την ομάδα από το Κατάρ που ανέλαβε πρόσφατα, με έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε μαζί του στον Πειραιά τα προηγούμενα χρόνια.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τον Παπ Αμπού Σισέ στη λίστα του, όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικές μέρες, αφού τον θέλει στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ, τον πάγκο της οποίας έχει αναλάβει πλέον ο Πορτογάλος. 

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Στο Ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" είναι ανοιχτοί και περιμένουν πρόταση για να τη συζητήσουν. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδας της χώρας του και άρα, οι εξελίξεις δεν μπορούν να τρέξουν άμεσα.

Τη φετινή σεζόν ο Σισέ μετρά 16 συμμετοχές με τους Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας προβληματίσει ουκ ολίγες φορές με την απόδοσή του στο χορτάρι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags