Έκανε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ο ΠΣΑΠΠ τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο ξένο παίκτη της περσινής Super League. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, περί ου ο λόγος, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την βράβευσή του, αισιόδοξος για την φετινή πορεία του «τριφυλλιού» και έτοιμος να πανηγυρίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο που όπως είπε «το αξίζει η Αργεντινή και ο Λιονέλ Μέσι».

Αναλυτικά είπε:

«Καλησπέρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πολύ ικανοποιημένος για αυτό το βραβείο στη πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει, σας ευχαριστώ και εσάς όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος. Eίμαστε ενωμένοι, μια οικογένεια, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Είμαι χαρούμενος όταν νικάμε, όταν τα δίνουμε όλα. Ελπίζω να συνεχίσουμε καλά. Όσον αφορά την Αργεντινή την βλέπω καλά την ομάδα, την βλέπω ενωμένη, πιστεύω ότι θα το πάρει, το αξίζει ο Μέσι και ελπίζω οι παίκτες αυτοί να το χαρίσουν στην Αργεντινή».

Μετά τη βράβευσή του μάλιστα, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά που ήταν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους και κάποιοι με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: