Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έδωσε απαντήσεις για Φορτούνη-Χάμες ο Μίτσελ - Ανάρτηση με... νόημα από Μαρσέλο! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 23:14:00

Έδωσε απαντήσεις για Φορτούνη-Χάμες ο Μίτσελ - Ανάρτηση με... νόημα από Μαρσέλο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις για Φορτούνη-Χάμες ο Μίτσελ - Ανάρτηση με... νόημα από Μαρσέλο! (ΦΩΤΟ)

Ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου του Ολυμπιακού ήταν ο Ισπανός τεχνικός, ενώ έδωσε απαντήσεις για τη συνύπαρξη των Μαρσέλο, Χάμες και Φορτούνη στην ίδια ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Πολύ ικανοποιημένος από αυτό που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο, ήταν ο Μίτσελ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου μίλησε και για τη συνύπαρξη των Μαρσέλο, Χάμες και Φορτούνη στην ίδια ενδεκάδα.

Για τις διαφορές της ομάδας του μεταξύ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου: «Θέλω να μην ξαναδώ τον Ολυμπιακό του α' μέρους. Και να ξαναδώ τον Ολυμπιακό στο β' μέρος. Παίξαμε πιο ομαδικά και με πιο μεγάλη αποφασιστικότητα».

Για την απόδοση του β' μέρους, τον Μαρσέλο και τον Φορτούνη: «Είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα παίζει πιο ομαδικά. Αυτό ισχύει και για τον Μαρσέλο που στο α' μέρος ήθελε να κάνει κάποιες ενέργειες ατομικά και στο β' μέρος έπαιξε πιο ομαδικά. Δεν είμαι τόσο τρελός για να μην ξέρω τι παίκτης είναι ο Φορτούνης. Βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση. Ο Φορτούνης έκανε σήμερα καταπληκτικό παιχνίδι. Κέρδισε θέση βασικού. Την είχε κερδίσει πριν από τον σημερινό αγώνα. Εδώ και λίγο καιρό την έχει κερδίσει. Τώρα έχουμε δυσκολία επιλογής. Το παιχνίδι δεν παίζεται με 11 παίκτες αλλά με 16».

Για την απόδοση του Μαρσέλο που θα θέλει καλύψεις και τη συνύπαρξη Χάμες – Φορτούνη: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Έτσι όπως παίζουμε είναι γεγονός πως Χαμες και Φορτούνης θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια 11άδα ως βασικοί. Και είναι σίγουρο πως πρέπει να βρούμε λύσεις όταν ο Μαρσέλο ανεβαίνει ψηλά που βοηθάει επιθετικά και αφήνει ένα κενό. Το κενό να καλύπτεται. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία της άμυνας με την επίθεση», είπε ο Μίτσελ.

Λίγο αργότερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Μαρσέλο έκανε ανάρτηση στα προσωπικά του social media και μίλησε για τα συστατικά που οδήγησαν στα δύο μαγικά του γκολ. "Το σθένος και η σκληρή δουλειά κάνουν τα μαγικά. Εκπληκτική ομαδική δουλειά για να πάρουμε τη νίκη μετά τη διακοπή. Πάμε" έγραψε συγκεκριμένα μετά το Ολυμπιακός - Ατρόμητος ο Βραζιλιάνος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags