Facebook Pixel ΑΕΚ: Φεύγουν δύο Έλληνες με απόφαση Αλμέιδα - "Διαφωνία" με Μελισσανίδη - Κίνδυνος για μεγάλο project!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-17 20:05:00

Φεύγουν δύο Έλληνες με απόφαση Αλμέιδα - "Διαφωνία" με Μελισσανίδη - Κίνδυνος για μεγάλο project!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φεύγουν δύο Έλληνες με απόφαση Αλμέιδα - "Διαφωνία" με Μελισσανίδη - Κίνδυνος για μεγάλο project!

Ποιος έρχεται και φέρνει τα πάνω-κάτω στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ο Αργεντινός έχει ζητήσει δύο παίκτες ενόψει Ιανουαρίου, όμως υπάρχει πιθανότητα και για κάποια έξτρα προσθήκη. Τι συνέβη το καλοκαίρι και ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν ταιριάζουν αγωνιστικά με τις απαιτήσεις του προπονητή.
 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν όλο τον χρόνο για να μπορέσουν να αξιολογήσουν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με αφορμή την διακοπή που υπήρχε για το Μουντιάλ, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ενόψει Ιανουαρίου, με εξαίρεση φυσικά τουν Πάουλο Φερνάντες που είχε υπογράψει εδώ και μήνες.

Ωστόσο, από τη συγκεκριμένη αξιολόγηση προέκυψε και το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας διέκριναν πως πρέπει να υπάρξει ενίσχυση, πάση θυσία, στις θέσεις του αριστερού μπακ, αλλά και του στόπερ.

Οι Κιτρινόμαυροι… φοβούνται ότι η ομάδα μπορεί να μείνει από εναλλακτικές, λόγω τραυματισμών ή καρτών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ειδικά το πρώτο 20ημέρο του Γενάρη θα είναι αρκετά απαιτητικό με πολλούς αγώνες που θα κρίνουν τα πάντα, οπότε μένει να δούμε τις εξελίξεις.

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα παίξει ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι και το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Ο Αργεντινός έχει μεταφέρει κάποιες σκέψεις του στη διοίκηση, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με τα ονόματα παικτών που θέλει. Το μόνο σίγουρο, τη δεδομένη στιγμή, είναι ότι ζητάει κεντρικό αμυντικό, καθώς δεν εμπιστεύεται τους Γιώργο Τζαβέλλα και Γεράσιμο Μήτογλου που βρίσκονται πίσω από τους Βίντα και Μουκουντί και προφανώς η άποψη του κόουτς θα παίξει ρόλο και για το μέλλον τους στην ομάδα.

Για τον Τζαβέλλα άλλωστε το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και προφανώς θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εντός ή εκτός Ελλάδας, ενώ για τον Μήτογλου η κατάσταση είναι πιο… θολή. Ο νεαρός στόπερ αποτελεί μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα, ο Μελισσανίδης θέλει να «βγάζει» Έλληνες παίκτες και να αποτελούν μελλοντικά «κολώνες» της ομάδας, όμως ο Αλμέιδα διαφωνεί για αγωνιστικούς λόγους και μάλλον το καλοκαίρι θα αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται όμως αυτό να γίνει με δανεισμό, ώστε μελλοντικά να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία.

Στην Ένωση λοιπόν ψάχνουν σίγουρα για στόπερ και αριστερό μπακ και περιμένουν την τελική εισήγηηση του Αλμέιδα, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και το καλοκαίρι ο Αργεντινός δεν ήταν… ζεστός για έξτρα προσθήκες, όμως τελικά τον Σεπτέμβριο φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα οι Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ. Μπορεί και τώρα να πεισθεί για κάποια έξτρα κίνηση!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπανάκι για Αλμέιδα, γύρισε η… παλιά ΑΕΚ - Παραπλάνηση με Μάνταλο - "Φοβισμένος" ο Σιντιμπέ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags