Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: "Ιστορική ομάδα για Μαρσέλο - Δίνουν μέχρι και τρία εκατομμύρια - Ποια η συμφωνία με Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-31 18:28:00

"Ιστορική ομάδα για Μαρσέλο - Δίνουν μέχρι και τρία εκατομμύρια - Ποια η πρόταση σε Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Ιστορική ομάδα για Μαρσέλο - Δίνουν μέχρι και τρία εκατομμύρια - Ποια η πρόταση σε Ολυμπιακό"

Πώς μπορεί να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος και ο σύλλογος που τον καλύπτει! Γιατί μπορεί ο σούπερ σταρ να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του, το συμβόλαιο που μπορούν να τον δώσουν και γιατί είναι δύσκολο να πάρουν χρήματα και οι Πειραιώτες.
 

Ολυμπιακός: Με τη Φλουμινένσε, την ιστορική βραζιλιάνικη ομάδα με το μεγάλο πορτοφόλι, έχει συνδεθεί το όνομα του Μαρσέλο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τη χώρα του καφέ ο Βραζιλιάνος σταρ τού Ολυμπιακού αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου της "Φλου", Μάριο Μπιτενκούρ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ήδη κρούση προς την πλευρά του Μαρσέλο, καθώς αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Φλουμινένσε - Από εκεί έφυγε για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο μπορεί η πρώην ομάδα του να τον δελεάσει οικονομικά, καθώς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και, μάλιστα, πολύ δαπανηρό. Με το sportdog να απευθύνεται σχετικά στον Κώστα Σφήκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες κατά πόσο μπορεί αυτή η πληροφορία να είναι υλοποιήσιμη.

Γιατί ναι μεν δεν περιμένει κανείς να δώσει χρήματα η Φλουμινένσε για να μείνει ελεύθερος ο Μαρσέλο (αν και ο Ολυμπιακός του έδωσε πολλά λεφτά ως πριμ υπογραφής), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Βραζιλιάνοι μπορούν/θέλουν να δώσουν ετησίως τα 3 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του.

"Δεν δίνει λεφτά για Μαρσέλο η Φλουμινένσε - Υψηλότερο το τέμπο στη Βραζιλία - Καλύπτει το συμβόλαιό του"

"Η φανέλα της Φλουμινένσε είναι μεγάλη, αλλά δεν θα δώσει λεφτά για να αποκτήσει έναν παίκτη στην ηλικία του Μαρσέλο. Μπορεί να δώσει λεφτά για να καλύψει το συμβόλαιό του, αν και δεν είναι εύκολο, παρόλα αυτά αποκλείεται να προσφέρει χρήματα στον Ολυμπιακό", είπε αρχικά μέσω του sportdog ο Κ. Σφήκας.

Στον Ολυμπιακό άργησε να πάρει μπρος - Πώς είναι το πρωτάθλημα της Βραζιλίας;

"Δεν είναι τόσο εύκολο να πάει και να παίξει αν δεν είναι σε καλή φόρμα, γιατί είναι υψηλότερο το τέμπο κ.λπ. σε σχέση με την Ελλάδα. Βέβαια συνηθίζουν να παίρνουν μεγάλους παίκτες, τους σέβονται για όσα έχουν προσφέρει".

Θα μπορούσε δηλαδή να προχωρήσει η μεταγραφή του;

"Είναι μεγάλη ομάδα η Φλουμινένσε, φέτος τυχαίνει και δεν πηγαίνει πολύ καλά. Αλλά ο Μαρσέλο έχει τη δική του ιστορία στην ομάδα. Κι αυτό από μόνο του μπορεί να φέρει εξελίξεις".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήγε Ρέντη ο Μοντέστο- Επιστρέφει με... δύο παίκτες στην Ιταλία-Σενάριο για Γκίτκαϊερ (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags