Facebook Pixel Μαρσέλο: Bάζουν... φωτιές στον Ολυμπιακό από Βραζιλία για Μαρσέλο - "Ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-06 00:05:00

Bάζουν... φωτιές στον Ολυμπιακό από Βραζιλία για Μαρσέλο - "Ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα"

Sportdog Team
Bάζουν... φωτιές στον Ολυμπιακό από Βραζιλία για Μαρσέλο - "Ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα"

Νέα βραδινή... βόμβα από την Λατινική Αμερική καθώς ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα πάντα είναι... ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου στους Ερυθρόλευκους μετά την "επιχείρηση σκούπα" που έχει ξεκινήσει από τον Μίτσελ με στόχο την μείωση του ρόστερ.

Μαρσέλο: Τα πάντα στον... αέρα φαίνεται ότι είναι σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, που έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ιωνικό, καθώς νέο ρεπορτάζ από την πατρίδα του αναφέρει πως έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα.

«Ο Μαρσέλο αποφάσισε να επεκτείνει την καριέρα του στην Ευρώπη με συμβόλαιο ενός έτους στον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η συνεργασία να μην εκπληρωθεί μέχρι τέλους. Έχοντας παίξει ελάχιστα στην Ελλάδα, ο Βραζιλιάνος έχει ενημερωθεί ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας esmeraldino.com σχετικά με το μέλλον του Μαρσέλο στους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορεί από το -10 o Ολυμπιακός - Γι’ αυτό τον υπολογίζει ο ΠΑΟ - Ο Μαρτίνς βλέπει άραγε... Φορτούνη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags