Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σοκ στον ΠΑΟ: Χάνει με θλάση τον Μάγκνουσον - Πόσο θα λείψει - Πρόβλημα και με Χουάνκαρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 12:46:00

Σοκ στον ΠΑΟ: Χάνει με θλάση τον Μάγκνουσον - Πόσο θα λείψει - Πρόβλημα και με Χουάνκαρ!

Sportdog Team
Σοκ στον ΠΑΟ: Χάνει με θλάση τον Μάγκνουσον - Πόσο θα λείψει - Πρόβλημα και με Χουάνκαρ!

Εκτός από την ήττα από την ΑΕΚ οι Πράσινοι έχουν να αντετωπίσουν πλέον και δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών εν όψει της συνέχειας.

Παναθηναϊκός: Δεν πέρασε... ανώδυνα η ήττα των Πράσινων από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε δύο παίκτες του να αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία θα τους αφήσουν εκτός για κάποιο διάστημα. Ο λόγος για τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Χουάνκαρ.

Ο Ισλανδός στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες.

Όσο για τον Ισπανό αριστερό μπακ, υπέστη τενοντίτιδα στον δεξί αχίλλειο και μοιάζει δύσκολο να προλάβει το επερχόμενο (15/1) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ενώ θα απουσιάσει σίγουρα από το μεσοβδόμαδο (11/1) παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

Έτσι, στο ματς της Τετάρτης με τους Βολιώτες, ο Πούχατς θα πάρει φανέλα βασικού ως αντί-Χουάνκαρ, ενώ για τις επόμενες δύο εβδομάδες παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας θα είναι είτε ο Πούγγουρας είτε ο Σάρλια. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags