Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, καθώς μετά τη δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Όσιγιεκ για τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι Πράσινοι φουλάρουν και επισήμως για να τον υπογράψουν!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, μιας και είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Φέτος με την Όσιγιεκ μετρά 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ ενώ όπως έχουμε αναφέρει είναι ενεργό μέλος της Εθνική Ουγγαρίας.

«Υπάρχει μια δήλωση στην Κροατία ότι η Όσιγεκ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την παραχώρηση του Κλάινχαϊσλερ και αυτό που ξέρω είναι ότι πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Τον έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς γιατί ψάχνει από τα χαφ να έχουν γκολ κι αυτός έχει γενικά τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Είναι περισσότερο 10 παρά 8, αλλά μπορεί να παίξει και εξτρέμ. Δεν έχει τελειώσει φαίνεται ότι προχωράει, ίσως έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος και ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡFM 94,6.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλούσιο αφιέρωμα του Sportdog για τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, που είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.