Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Μαρσέλο παραμένει ασφαλής στην Πόρτο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-12 17:12:00

"Φωτιά" στα ρεπορτάζ - Επιμένουν για Μαρσέλο και ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Φωτιά" στα ρεπορτάζ - Επιμένουν για Μαρσέλο και ΑΕΚ!

Τι γράφουν στο εξωτερικό για τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου και τι ισχύει από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων.

Οι Πορτογάλοι επιμένουν να συνδέουν την ΑΕΚ με τον Ζοάο Μαρσέλο της Πόρτο.

Πάντως, από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων δεν προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον τη δεδομένο χρονική στιγμή για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αφού επισημαίνεται πως είναι ένας παίκτης τον οποίο η ΑΕΚ εξέτασε το καλοκαίρι, αλλά επί της παρούσης δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει πως «ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει συσχετιστεί με μερικές ομάδες, αλλά είναι σταθερός στην Πόρτο». Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ένας βασικότατος στη β' ομάδα και καλείται τακτικά να συνεργαστεί με την κύρια ομάδα» και κάπου εκεί αναφέρεται πως «η βραζιλιάνικη Κοριτίμπα και η ΑΕΚ συνδέθηκαν μαζί του με φήμες αγοράς». 

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «η "O Jogo" είναι σε θέση να γνωρίζει πως η πόρτα της εξόδου είναι κλειστό για τον 22χρονο σέντερ μπακ. Ο Βραζιλιάνος παίκτης είναι "πέτρα και ασβέστης¨ για τους "δράκους"».

Όσο για την έκφραση "πέτρα και ασβέστης", πρόκειται για ένα γνωμικό που χρησιμοποιούν οι Πορτογάλοι για να καταδείξουν ότι κάποιος... δεν το κουνάει από εκεί που βρίσκεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμαθε την ποινή της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags