Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Εξέλιξη με νόημα για Μαρσέλο - Κίνηση που λέει πολλά από Μίτσελ - Τι ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 20:43:00

Εξέλιξη με νόημα για Μαρσέλο - Κίνηση που λέει πολλά από Μίτσελ - Τι ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εξέλιξη με νόημα για Μαρσέλο - Κίνηση που λέει πολλά από Μίτσελ - Τι ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)

Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει ιδιαίτερη θέση στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Αποστολή για τον αυριανό (29/1, 16:00) αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 20ή αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε σήμερα ο Μίτσελ, αφήνοντας και πάλι εκτός αυτής τον Μαρσέλο.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην 23άδα, που πήρε, τον Βραζιλιάνο μπακ, παρότι προπονήθηκε κανονικά, και φαίνεται ότι σε αυτή τη φάση, δεν τον υπολογίζει στα βασικά πλάνα του.

Εκτός από την αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς έμειναν επίσης ο Ντόη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη και ο Κασάμι, ενώ το "παρών" δίνουν κανονικά οι Ρέαμπτσιουκ και Ρέτσος, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του Μίτσελ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/1, 16:00) τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23 (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Το βράδυ του Σαββάτου (28/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή πρόταση για δύο στην ΑΕΚ- Ούτε "Γκάτσι" ούτε Λιβάι- Στοίχημα Μίτσελ ο Χεσέ και αντι-Αραούχο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags