Στις δηλώσεις του Γιώργου Σπανού απάντησε η ΑΕΚ. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, μιλώντας στο Open, όπου αποκάλυψε, ότι την ώρα των διαβουλεύσεων με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης  που του απάντησε πως "θέλω το τρίποντο για να πάρω το πρωτάθλημα".

«Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Γιώργος Σπανός.

Η ΑΕΚ απάντησε στον πρόεδρο του Ατρομήτου υποστηρίζοντας, ότι «ο κ. Μελισσανίδης δε συνηθίζει να αναφέρεται σε προσωπικές συζητήσεις δημόσια.

Από τη στιγμή που έγινε όμως από τον κ. Σπανό, έχουμε να πούμε πως ζήτησε από τον κ. Μελισσανίδη να μην κάνει ένσταση ή ΑΕΚ. και η απάντηση ήταν πως είναι δυνατόν να μη γίνει ένσταση όταν η κ. Κοξένογλου όπου σταθεί κι όπου βρεθεί καταφέρεται κατά της ΑΕΚ.

Με τελευταίο παράδειγμα την προκλητική συμπεριφορά στο τελευταίο Δ. Σ της Λίγκας

Κατά τα άλλα επιβεβαιώνουμε πως έχουμε στόχο το πρωτάθλημα».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr