Facebook Pixel Τάσος Νικολογιάννης - Κώστας Κετσετζόγλου: Ξέσπασμα Νικολογιάννη σε Κετσετζόγλου: "Αυτά τα έκανε ο Ολυμπιακός και τα κοροϊδεύαμε"! (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 12:40:00

Ξέσπασμα Νικολογιάννη σε Κετσετζόγλου: "Αυτά τα έκανε ο Ολυμπιακός και τα κοροϊδεύαμε"! (ηχητικό)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Νικολογιάννη σε Κετσετζόγλου: "Αυτά τα έκανε ο Ολυμπιακός και τα κοροϊδεύαμε"! (ηχητικό)

Φοβερό ξέσπασμα Τάσου Νικολογιάννη στην αντιπαράθεση με τον Κώστα Κετσετζόγλου. Τι είπε για την ανακοίνωση της ΑΕΚ, το "φάουλ" για Μπρινιόλι, το θέμα με τα δελτία του ΠΑΟΚ το 2020 και όσα έγιναν στο Περιστέρι με τα "πειραγμένα" δοκάρια.

Τάσος Νικολογιάννης - Κώστας Κετσετζόγλου: Τον λόγο που η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη, αν δεν ήθελε να παίξει παιχνίδι με χαμηλότερα τέρματα, να καταθέσει ένσταση στο Περιστέρι εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Τάσο Νικολογιάννη-Σωτήρη Ταμπάκο, διευκρίνισε ότι η Ένωση δεν προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση για να πάρει τη νίκη στα χαρτιά, αλλά γιατί ο κανονισμός προβλέπει ότι έπρεπε να υποβάλλει γραπτώς τις αντιρρήσεις της για την καταλληλότητα του γηπέδου.

Αφού εξήγησε λοιπόν ότι δεν υπάρχει σχέση με το θέμα των δελτίων του ΠΑΟΚ (διότι εκεί επρόκειτο για τυπικό σφάλμα και όχι με κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα), τόνισε ότι ισχύει η θέση της ΑΕΚ πως τα παίζονται πρέπει να παίζονται στα γήπεδα, αρκεί τα γήπεδα να έχουν κανονικά τέρματα.

Όσο για τις δηλώσεις Σπανού, τόνισε ότι η Ένωση δεν έχει ν’ απολογηθεί για κάτι, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη στους φίλους της ομάδας του.

Κάποια στιγμή, ο Τάσος Νικολογιάννης ξέσπασε μιλώντας σχετικά με το θέμα, τόσο για τα όσα αναφέρει η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της για την κροτίδα στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι "αυτά τα έκανε ο Ολυμπιακός"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αθλιότητες και γελοία υπονοούμενα για ΑΕΚ" - 10 απαντήσεις με Μπρινιόλι, Μουρίνιο και... γεώτρηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags