ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μάλιστα έβαλε... φωτιές μιας και ανέφερε ότι το γκολ ισοφάρισης του Αστέρα Τρίπολης, στις καθυστερήσεις, είναι οφσάιντ, κάτι που φαίνεται από το βίντεο και το πιθανότερο είναι η φάση να μην ελέγχθηκε από το VAR.

"Βόμβα" Τσορμπατζόγλου - "Οφσάιντ το γκολ ισοφάρισης του Αστέρα - Απόφαση Σαββίδη για ΑΕΚ"!

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για όλους για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ είπε ότι Κοτάρσκι και Κουλιεράκης θα είναι ξανά διαθέσιμοι, ενώ σήμερα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από εκεί, ο Τσορμπατζόγλου μετέφερε την ξεκάθαρη απόφαση του Δικεφάλου του Βορρά για την υπόθεση Ατρόμητος-ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεν ασχολούνται και δεν σχολιάζουν την υπόθεση, μετά από προσωπική εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Δεν είναι "σκληροί καρ@@@" - Μην τον φοβάσαι με ΑΕΚ!