Facebook Pixel Super League: Το "κέρατο" σε άσο μεγάλης ομάδας και η σχέση με Ελληνίδα Survivor- "Πέναλτι" 130.000 για Κωνσταντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-17 23:40:00

Το "κέρατο" σε άσο top ομάδας και η σχέση με Ελληνίδα Survivor - "Πέναλτι" 130.000 για Κωνσταντέλια

GOALάρες by Εvaggelistis
Το "κέρατο" σε άσο top ομάδας και η σχέση με Ελληνίδα Survivor - "Πέναλτι" 130.000 για Κωνσταντέλια

Ο χωρισμός μετά την απιστία και πώς του το ανταπέδωσε η σύζυγος! Δύο παρασκήνια που θα προκαλέσουν ντόρο από τον Ευάγγελο Μίχο. Ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έμπλεξαν σε ερωτικές περιπέτειες και τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, το συμβόλαιό του και το μανατζερικό του γραφείο.

Super League: Δυο ιδιαίτερα παρασκήνια, εξ αγωνιστικά. Το ένα μανατζερικό και το άλλο...ροζ.

ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ: είναι συμπαίκτες στην ίδια μεγάλη ομάδα, ξένοι που παίζουν από την μέση και μπροστά, με δυνατά συμβόλαια και οι δυο. Η απόδοσή τους από τον Σεπτέμβριο και μετά έχει διάφορες διακυμάνσεις αλλά τα... down ήταν πολύ περισσότερα από τα... up τους! Και οι δυο πέρασαν από σοβαρή κρίση στην σχέση τους και οι δυο με σύντροφο και παιδί. Πρώτα ο μη Ευρωπαίος που αποδείχτηκε και ... ατακτούλης και... απρόσεκτος. "Αμάρτησε" με άλλη γυναίκα, αλλά τον "τσάκωσε" η σύντροφός του και για να τον τιμωρήσει τον... πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. "Αμάρτησε" κι αυτή, η σχέση τους πήγε να "σχολάσει" αλλά τελικά τα... βρήκαν. Μέχρι και στο γήπεδο άρχιζε να εμφανίζεται η σύντροφος, με τον άσο να της δείχνει την χαρά του, αλλά να το ... βλέπουν και οι συμπαίκτες του! Η υπόθεση του συμπαίκτη του ήταν μεταγενέστερη, μόνο που εδώ υπήρξε χωρισμός. Μάλιστα το ζευγάρι αυτό προχώρησε πολύ γρήγορα και σε διάσταση, δημιουργώντας διαφορετικές σχέσεις. Το πιο ιντριγκαδόρικό; Ο ποδοσφαιριστής την αντικατέστησε με άλλη... επώνυμη, Ελληνίδα πρώην παίκτρια του Survivor!!! Μάλιστα το νέο αυτό ζευγάρι που έχει προκύψει είναι και πολύ... ουάου!

ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΟ: ο Κωνσταντέλιας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, μέχρι το 2027 και με αποδοχές που σχεδόν τριπλασιάστηκαν!  Κάτι που ισχυροποιεί και την θέση του αυστριακού Γραφείου που τον εκπροσωπεί, δηλαδή της Pro Ηeroes (με Έλληνα ατζέντη/διαχειριστή, τον Λεωνίδα Αθανασούλα) , που όπως φαίνεται είχε την στήριξη και του κλαμπ. Και το λέω αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα, που ο "Ντέλιας" έχει σηκώσει ... τρομερή σκόνη στις διεθνείς πιάτσες, είναι πολλοί οι μεγαλό - ατζέντηδες και τα Γραφεία που προσπάθησαν/ούν να τον "κλέψουν" και να τον εντάξουν στο δικό τους πελατολόγιο. Όπως φαίνεται όμως, δεν τα κατάφεραν ενώ όπως λένε και οι "σοφοί" της ελληνικής πιάτσας agents, ούτε ο ΠΑΟΚ ήθελε το κορυφαίο ελληνικό πρότζεκτ να αλλάξει μανατζερική στέγη!! Παρεμπιπτόντως στο συμβόλαιο που έχει ο "Ντέλιας" με την Pro Heroes (πελάτης της και ο 18χρονος εξτρεμ Γιώργος Κυριόπουλος που έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό) προβλέπεται και υψηλό πέναλτι για την περίπτωση που θελήσει να το σπάσει και πάει σε άλλη μανατζερική εταιρία. Ακούγεται πως το ποσό είναι plus 130.000 ευρώ!!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags