Facebook Pixel Μίτσελ: Με το... μυαλό στον Παναθηναϊκό ο Μίτσελ - Ατάκες για το ντέρμπι μετά τη Λαμία - "Στο χέρι μας όλα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 22:05:00

Με το... μυαλό στον Παναθηναϊκό ο Μίτσελ - Ατάκες για το ντέρμπι μετά τη Λαμία - "Στο χέρι μας όλα"

Sportdog Team
Με το... μυαλό στον Παναθηναϊκό ο Μίτσελ - Ατάκες για το ντέρμπι μετά τη Λαμία - "Στο χέρι μας όλα"

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τους Πράσινους αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα.

Μίτσελ: Την απόλυτη αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι νικητής στο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό και πως πλέον τα πάντα είναι στο χέρι των παικτών του, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με την Λαμία.

Το Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι ήσασταν σε ένα 0-3 από τον Παναθηναϊκό το 2014 που ήταν μαγική εικόνα και στο 1-1 της Λεωφόρου φέτος που επίσης ήταν μαγική εικόνα. Νιώθετε ότι χρωστάτε κάτι σε αυτή την ομάδα;

Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το σημερινό ματς, γιατί νομίζω ότι χωρίς τη σημερινή νίκη δεν θα μιλούσαμε με αυτόν τον τρόπο για το ντέρμπι που πάντα είναι τελείως ξεχωριστά και αξίζει της προσοχής μας. Νομίζω ότι πραγματικά είτε έχω καλές ή κακές αναμνήσεις απέναντι σε μία ομάδα, πάντοτε θα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή το μίνιμουμ που μπορώ να ζητήσω από τους ποδοσφαιριστές είναι να παίξουν στο ίδιο επίπεδο με αυτό που παίξαμε στο παιχνίδι του α’ γύρου. Από εκείνο και μετά είχαμε δείξει και είχαμε συνειδητοποιήσει ότι όλα είναι πιθανά. Και τώρα εξακολουθούμε να δείχνουμε ότι όλα είναι πιθανά. Δεν είμαι απαισιόδοξος, αντιθέτως είμαι αισιόδοξος. Αυτή τη στιγμή σε αυτή την περίπτωση είμαι περισσότερο ρεαλιστής.

Έχετε τρία παιχνίδια έως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Πόσο μπορεί να διαφοροποιηθεί η βαθμολογία ενόψει πλέι οφ;

Όλα εξαρτώνται από εμάς αυτή τη στιγμή υπό την έννοια ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο αντιπάλους που διεκδικούν τον τίτλο. Το σημαντικό είναι η ομάδα να συνεχίσει να έχει σταθερότητα, πράγμα το οποίο έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι τέσσερις ομάδες που βρισκόμαστε πρώτες στη βαθμολογία, έχουν πολλές πιθανότητες να διαφοροποιήσουν την κατάσταση. Όταν ήρθα και ανέλαβα την ομάδα, οι πιθανότητες ήταν πάρα πολύ μειωμένες για την ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε η ομάδα που επιθυμούσαμε να είμαστε αυτοί που είμαστε τώρα. Μπορούμε να παίξουμε το ντέρμπι με βελτιωμένες συνθήκες, είπε ο Μίτσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Δύο λόγοι για να... πανηγυρίζει ο Μίτσελ - Κυρίαρχος ο Σαμασέκου - Δεν έφερε Μαρσέλο, αλλά καλύτερο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags