Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τη νίκη του «δικεφάλου του Βορρά» σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο γνωστός αθλητικογράφος τόνισε αρχικά σχετικά με τη διαιτησία και την κουβέντα γύρω από αυτήν, με τις διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ: «Δεν είδα τίποτα, που να σηκώνει φοβερή συζήτηση. Έχω δει φέτος πολύ πιο… άξιας γκρίνιας πράγματα από τη διαιτησία. Αν ψειρίζουμε τις φάσεις, θα βρούμε πολλές τέτοιες. Εγώ είδα έναν διαιτητή, από αυτούς, που φέρνει συνήθως ο Μπένετ, άπειρο, ο οποίος, μάλιστα, έχει να παίξει από τον Νοέμβριο. Μια χαρά τα πήγε με βάση αυτά τα δεδομένα. Και προτιμώ η όποια κουβέντα για τη διαιτησία να γίνεται πριν το παιχνίδι και όχι μετά».

Στη συνέχεια, στάθηκε στις κροτίδες και στα βαρελότα, που έπεσαν στην Τούμπα, και αναφέρθηκε στο Final 8 του Κυπέλλου στο μπάσκετ, λέγοντας: «Λυπάμαι για τις κροτίδες και τα βαρελότα, αποτέλεσμα της ατιμωρησίας, όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι τα θεωρούν αποδεκτά και δεδομένα. Αν δεν χάσει η ομάδα τους, δε, λένε ''πήγαμε στη ζούγκλα και κερδίσαμε''. Πρέπει να έχεις το σθένος να τα καταγγείλεις, επιβάλλοντας στο γήπεδό σου να μην υπάρχουν όλα αυτά! Και είναι θλιβερό και άθλιο αυτό, που συμβαίνει σε μία χώρα, όπου έγιναν όσα έγιναν στο βόλεϊ την Πέμπτη, και στην οποία βαρέθηκα να διαβάζω για την οργανωτική αποτυχία του Κυπέλλου στο μπάσκετ. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Το πρόβλημα της αθλητικής δημοσιογραφίας είναι ότι δεν πήγαν 8.000 οπαδοί; Αν πήγαιναν, θα γινόντουσαν και επεισόδια. Εγώ προτιμώ 350 άτομα παρά 8.000, αλλά αυτοί είμαστε».

Από εκεί και πέρα, για το καθαρά αγωνιστικό σκέλος του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, είπε: «Δεν περίμενα με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Και δεν το περίμενα, γιατί είχα ξεχάσει πώς είναι να κερδίζει τέτοιου είδους ματς ο ΠΑΟΚ. Φαίνεται, όμως, ότι μετά από όσα έγιναν στη Τρίπολη, υπήρξε τρομερή συσπείρωση, η οποία φάνηκε σήμερα. Για εμένα, παρότι ξέρω ότι πουλάνε τα… ζογκλερικά, MVP είναι ο Ίνγκασον. Η ΑΕΚ έχει κάνει 13 τελικές και σε καμία φάση δεν υπάρχει αμαρκάριστος παίκτης της».

Ακούστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου: