Facebook Pixel Γιάννης Κωνσταντέλιας: "Πανικός" με Κωνσταντέλια και στη "Marca" - "Βραβείο για την καλύτερη ασίστ της χρονιάς"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-21 12:36:00

"Πανικός" με Κωνσταντέλια και στη "Marca" - "Βραβείο για την καλύτερη ασίστ της χρονιάς"!

Sportdog Team
"Πανικός" με Κωνσταντέλια και στη "Marca" - "Βραβείο για την καλύτερη ασίστ της χρονιάς"!

Η ασίστ που μοίρασε ο Έλληνας άσος στο ματς με την ΑΕΚ, θα μείνει στην ιστορία.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Μετά την αποθέωση που γνώρισε από τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ήταν η σειρά της Μarca να υποκλιθεί στον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί: «Εφόσον υπάρχει βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν, έτσι θα έπρεπε να υπάρχει κι ένα αντίστοιχο για την καλύτερη ασίστ. Η ασίστ κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους, όπως έχει πει ένας θρύλος του μπάσκετ και αυτό που συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο στην ελληνική Super League, είναι το απόλυτο παράδειγμα».

Με τίτλο: «Μπορείς να δώσεις ασίστ, πεσμένος στο έδαφος, κάνοντας ζογκλερικό», η Marca καταπιάνεται με την «άρρωστη» ενέργεια του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ και προσθέτει πως: «Σε μια φάση που σταμάτησε γρήγορα και κατέληξε να χάσει την μπάλα, η τύχη ήθελε να του την επιστρέψει και παρόλο που ήταν ήδη στο έδαφος, αυτό δεν ήταν εμπόδιο για εκείνον. Την ήλεγξε σαν να ήταν ένας... freestyler! Έκανε επανειλημμένα κοντρόλ προτού δώσει πάσα στον συμπαίκτη του που δεν έχασε την ευκαιρία και πέτυχε ένα γκολ που έκανε αυτή την πάσα ακόμη πιο όμορφη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάμες και Κωνσταντέλιας μόνο στην Ελλάδα - Κίνηση ματ Ραζβάν στα πλέι οφ - Ξεκινά από 11 μύρια η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags