Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! "Κόκκινο" από τον ΠΑΣ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν οι Γιαννιώτες
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 19:59:00

Έσκασε τώρα! "Κόκκινο" από τον ΠΑΣ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν οι Γιαννιώτες

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! "Κόκκινο" από τον ΠΑΣ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν οι Γιαννιώτες

Χωρίς τους οπαδούς του θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος του Βορρά στον προσεχή αγώνα με τους Γιαννιώτες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με τους γηπεδούχους να μη δίνουν εισιτήρια.

ΠΑΟΚ: Δύσκολη αποστολή έχει ο Δικέφαλος του Βορρά στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ  στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Super League και σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την πρωτεύουσα της Ηπείρου οι γηπεδούχοι δεν φαίνονται... ζεστοί να δώσουν εισιτήρια στους οπαδούς του Δικεφάλου.

Η συγκεκριμένη απόφαση του ΠΑΣ έχει παρθεί μετά τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου υπήρχαν εκτεταμένα επεισόδια με αποτέλεσμα να υπάρξει τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”, το Σάββατο  (25/02, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια στα γραφεία στο ΠΕΑΚΙ και στο γήπεδο θα παραμείνουν κλειστά", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερο όνομα τα επόμενα 24ωρα - Πάει Αμερική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags