Facebook Pixel Σταν Κόλιμορ: "Ήρθαν 6.000 Παναθηναϊκοί στην υποδοχή - Πάρτι... τσαγιού το Σέλτικ-Ρέιντζερς μπροστά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-01 11:05:00

Επική ατάκα Κόλιμορ: "Ήρθαν 6.000 Παναθηναϊκοί στην υποδοχή - Πάρτι... τσαγιού το Σέλτικ-Ρέιντζερς μπροστά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ"

Sportdog Team
Επική ατάκα Κόλιμορ: "Ήρθαν 6.000 Παναθηναϊκοί στην υποδοχή - Πάρτι... τσαγιού το Σέλτικ-Ρέιντζερς μπροστά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ"

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός θυμήθηκε την... παρ' ολίγον μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και παρομοιάζει "πάρτι με τσάι" το Σέλτικ-Ρέιντζερς σε σχέση με το ελληνικό ντέρμπι "αιωνίων".

Το καλοκαίρι του 1999 ο Σταν Κόλιμορ, με θητεία και στη Λίβερπουλ, είχε φτάσει μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η μετακίνησή του στο Τριφύλλι.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Άγγλος θυμήθηκε το σκηνικό στην υποδοχή που του επιφύλασσαν 6.000 φίλοι των Πράσινων, ενώ χαρακτήρισε... πάρτι τσαγιού το Σέλτικ-Ρέιντζερς μπροστά στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

«Είχα πάει στην Αθήνα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό (ο πανταχού παρών Πολ Στέρτφορντ - ατζέντης - σε πρώτο πλάνο). Έφτασαν 6000 υποστηρικτές και έπρεπε να πάμε σε άλλο αεροδρόμιο. Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων κάνει το Σέλτικ-Ρέιντζερς να μοιάζει με πάρτι τσαγιού», έγραψε στο twitter. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags