Στο πρόγραμμα πήραν κανονικά μέρος οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Χουάνκαρ, οι οποίοι είχαν αντικατασταθεί στο σαββατιάτικο (25/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο λόγω κραμπών και «σφιξιμάτων», επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, πως δεν αντιμετώπιζαν κάποιο σοβαρό θέμα, ενόψει του παιχνιδιού με την αγρινιώτικη ομάδα.
Μοναδική «απουσία» απ’ την προπόνηση της Τετάρτης (1/3) ήταν ξανά αυτή του Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία μετά τη θλάση που υπέστη την Παρασκευή (24/2) στο δικέφαλο.
Το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" εκατομμυρίων με top χαφ του ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αλαφούζος - Αγωνία και για Μπερνάρ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο