Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καραμπόλα" εκατομμυρίων με top χαφ του ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αλαφούζος - Αγωνία και για Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-28 18:52:00

"Καραμπόλα" εκατομμυρίων με top χαφ του ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αλαφούζος - Αγωνία και για Μπερνάρ

του Νίκου Στεργίου
"Καραμπόλα" εκατομμυρίων με top χαφ του ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αλαφούζος - Αγωνία και για Μπερνάρ

Ο μεγάλος κίνδυνος για το Τριφύλλι και η ώρα των υπογραφών. Πώς μπορεί να οι Πράσινοι να χάσουν τζάμπα έναν από τους καλύτερους τους παίκτες, η προσφορά από την ΠΑΕ και οι μεταγραφικές καραμπόλες στο Νησί, που φτάνουν μέχρι τη Σούπερ Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Στον αστερισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη φαίνεται ότι κινείται το Τριφύλλι, καθώς με τον πεπειραμένο άσο ισχύει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον: Μπορεί τόσα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα να μην έχει προκύψει μια πρόταση/προσφορά που να καλύπτει τον ίδιο και την ΠΑΕ για να αποχωρήσει, αλλά αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει τώρα.

Και λέμε τώρα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ήδη μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για να υπογράψει, από τη στιγμή που δεν έχει ανανεωθεί ακόμα από τον Παναθηναϊκό.

Ποια ομάδα μπορεί να είναι αυτή; Η φιναλίστ του περσινού Γιουρόπα Λιγκ, Ρέιντζερς, που έχει στις τάξεις της και τον Αντόνιο Τσόλακ! Μάλιστα, οι Σκωτσέζοι δεν αποκλείεται να κάνουν άμεσα κίνηση για τον 29χρονο μέσο, καθώς θέλουν να καλύψουν το κενό τού Ράιαν Τζακ που έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Premier League!

Θα χάσει ο Παναθηναϊκός τον Κουρμπέλη τσάμπα τώρα, αν και τόσα χρόνια δεν ήταν αρνητικός στην παραχώρησή του αν ικανοποιούνταν η ομάδα;

Περιμένουν ξέσπασμα στα πλέι οφ

Ο άλλος ποδοσφαιριστής που απασχολεί έντονα τους Πράσινους το τελευταίο διάστημα, είναι ο Μπερνάρ. Που φέτος έχει 21 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο επιδραστικός ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι της ομάδας του.

Όχι μόνο δεν καθορίζει ματς με τα γκολ ή τις ενέργειές του, αλλά είναι σταθερά μια παρουσία γύρω από το 7, κι αυτό είναι που ανησυχεί τους Πράσινους - Παίρνει πολλά χρήματα για να είναι μια τίμια παρουσία μέσα στο γήπεδο. Γιατί, για την ώρα, αυτό ακριβώς είναι ο Μπερνάρ.

Κανένας δεν αμφισβητεί την αξία ή το ταλέντο του - Πώς θα μπορούσε άλλωστε! Ακόμα και το φιλότιμο του μέσα στο γήπεδο, καθώς τρέχει, πιέζει, προσπαθεί. Αλλά δεν κάνει το κάτι παραπάνω. Μπορεί αυτό το κάτι παραπάνω να γίνει στα πλέι οφ, να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο ο Βραζιλιάνος, που ήρθε στα τέλη τού περασμένου καλοκαιριού και δεν πρόλαβε να κάνει προετοιμασία με την ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό αυτό περιμένουν. Μένει να δούμε αν θα γίνει κιόλας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Η πρώτη τους μεγάλη διαφωνία - "Δεν τον θέλω στον Παναθηναϊκό"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags