Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βέτο" Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Η πρώτη τους μεγάλη διαφωνία - "Δεν τον θέλω στον Παναθηναϊκό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-27 18:06:00

"Βέτο" Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Η πρώτη τους μεγάλη διαφωνία - "Δεν τον θέλω στον Παναθηναϊκό"!

του Νίκου Στεργίου
"Βέτο" Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Η πρώτη τους μεγάλη διαφωνία - "Δεν τον θέλω στον Παναθηναϊκό"!

Η απόφαση του MR ΣΚΑΪ και η έντονη αντίρρηση του Σέρβου προπονητή. Τι θέλει να αλλάξει άμεσα η διοίκηση, γιατί είναι αντίθετος ο κόουτς και τι πρέπει να γίνει μέχρι το καλοκαίρι...

Παναθηναϊκός: Το μοντέλο λειτουργίας του Παναθηναϊκού από την ημέρα που συμφώνησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρήθηκε... ριψοκίνδυνο, ωστόσο αποδεικνύεται πως αποδίδει. Η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση εδώ και χρόνια, έχει ήδη κερδίσει ένα Κύπελλο και διεκδικεί επί ίσοις όροις την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, λειτουργώντας όχι μόνο ως προπονητής αλλά και ως ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο λόγο για τα πάντα. Πορεύεται δίχως Τεχνικό Διευθυντή στο πλευρό του και είναι αυτός που αποφασίζει εξ ολοκλήρου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Και δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν το κάνει με επιτυχία, αφού οι περισσότερες επιλογές τού έχουν βγει.

Φυσικά δεν είναι όλα... ρόδινα, αφού λόγω του εξαντλητικού τσακαρίσματος που κάνει ο Σέρβος τεχνικός σε υποψήφιους μεταγραφικούς και την επιμονή του να κυνηγά μέχρι τέλους τους εκλεκτούς, συχνά χάνεται χρόνος και οι Πράσινοι τρέχουν για μεταγραφές μέχρι την τελευταία στιγμή. Γι' αυτό ο Γιοβάνοβιτς έχει γίνει στόχος κριτικής, αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί.



Μάλιστα, ο Ευάγγελος Μίχος σας είχε αποκαλύψει προ ημερών την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου περί πρόσληψης Τεχνικού Διευθυντή, ωστόσο όπως διαρρέεται τίποτα δεν πρόκειται να γίνει χωρίς την έγκριση του Γιοβάνοβιτς.

Από την πρώτη μέρα, ο Σέρβος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στον Γιάννη Αλαφούζο ότι δεν θέλει πολλούς να... μπλέκονται στα πόδια του, θεωρώντας ότι περισσότερο θα τον μπερδέψουν παρά θα διευκολύνουν το έργο του. Προκειμένου να πάρει την απόφαση ο Γιοβάνοβιτς και να αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας του, ο άνθρωπος που θα τον πλαισιώσει θα πρέπει αφενός να τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του και αφετέρου να διαθέτει την απαραίτητη "χημεία" μαζί του. Άρα ή θα βρεθεί κάποιος που πληροί τις προϋποθέσεις 100% ή το "πράσινο" οργανόγραμμα θα συνεχίσει ως έχει.

Όπως στις μεταγραφές, έτσι και στο ζήτημα των συνεργατών του ο Γιοβάνοβιτς είναι ξεκάθαρα θιασώτης της λογικής "Δεν θα πάρουμε κάποιον, απλώς για να πάρουμε"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το γκολ του Ολυμπιακού - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Λάθος η κάρτα σε Μαρινάκη (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags