Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάει για κόλπο... γκρόσο ο ΠΑΟΚ - Νέα σενάρια για παιχταρά - Να τον... κλέψει από τα χέρια της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 22:00:00

Πάει για κόλπο γκρόσο ο ΠΑΟΚ - Νέα σενάρια για παιχταρά - Θέλει να τον... κλέψει από τα χέρια της ΑΕΚ

Sportdog Team
Πάει για κόλπο γκρόσο ο ΠΑΟΚ - Νέα σενάρια για παιχταρά - Θέλει να τον... κλέψει από τα χέρια της ΑΕΚ

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν μια περίπτωση στόπερ, που είχε ακουστεί και για την Ένωση.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού Κέβιν Μαντίγια, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα έγραψε η δημοφιλής ιταλική ιστοσελίδα, Tuttomercato.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνεται πως άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, μαζί και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, που είναι περισσότερο δημοφιλείς, σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ. Η αναφορά γίνεται ενδεικτικά για την Λίβερπουλ, την Πόρτο και την Τορίνο. Όπως αναφέρεται ενδεικτικά η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, όμως η διοίκηση του συγκεκριμένου συλλόγου ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον  από την Τορίνο, τονίζουν ότι ο Μαντίγια «αρέσει στον ΠΑΟΚ» αλλά και στην Πόρτο. Επισημαίνουν ακόμη πως τα μηνύματα που έρχονται από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν ότι ο νεαρός άσος είναι πλέον έτοιμος για να κάνει το μεγάλο «άλμα» στην Ευρώπη.

Από τον ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τις αναφορές που γίνονται το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι όμως μυστικό, το γεγονός ότι άνθρωποι του Δικεφάλου, μεταξύ αυτών και στενός συνεργάτης του Μπότο, παρακολουθούν σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, παίκτες από την Λατινική Αμερική. Το τάργκετ γκρουπ στον Δικέφαλο δεν ειναι διαφορετικό σε ότι αφορά της ηλικίες ωστόσο δεν φαίνεται οτι προκύπτει σοβαρό ενδιαφερόν για έναν παίκτη που παίζει ακομα στο πρωτάθλημα της Κολομβίας και ειναι ο αρχηγός στην εθνική Νέων της χώρας.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Αντρέι Φέντσενκοφ, που έχει τον ρόλο του επικεφαλή στο σκάουτινγκ του Δικεφάλου είχε βρεθεί στην Κολομβία για να παρακολουθήσει παίκτες στο Κόπα Αμέρικα κάτω των 20 ετών. Για τον συγκεκριμένο παίκτη πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον και πιθανολογείται ότι είναι μια προσπάθεια από τους μάνατζερ του να τον «δειγματίσουν» στην Ευρώπη ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σκάει για στόπερ που θέλει η Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ! Στο κόλπο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Ο Χάμες το κονέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags