Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα σκάει για στόπερ! Λίβερπουλ με 4 εκατ.Ευρώ - Στο κόλπο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Προξενήτρα ο Χάμες
| 2023-03-03 09:47:00

Τα σκάει για στόπερ που θέλει η Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ! Στο κόλπο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Ο Χάμες το κονέ

Sportdog Team
Τα σκάει για στόπερ που θέλει η Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ! Στο κόλπο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Ο Χάμες το κονέ

Αρέσει σε Τορίνο, Πόρτο και η Λίβερπουλ! Επικεφαλής του σκάουτινγκ των Θεσσαλονικιών παρακολουθεί σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, παίκτες από την Λατινική Αμερική.

Πρωτοσέλιδη αναφορά στην περίπτωση του Κέβιν Μαντίγια υπάρχει την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στην εφημερίδα «Metrospot». Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 από δημοσίευμα του Tuttomercato, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα επισημαίνεται πως άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μαζί και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, που είναι περισσότερο δημοφιλείς, σε σύγκριση με τον Δικέφαλο. Η αναφορά γίνεται για την Λίβερπουλ, την Πόρτο, την Τορίνο. Όπως αναφέρεται ενδεικτικά η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, όμως η διοίκηση του συγκεκριμένου συλλόγου ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Τορίνο, τονίζουν ότι ο Μαντίγια «αρέσει στον ΠΑΟΚ» αλλά και στην Πόρτο. Επισημαίνουν ακόμη πως τα μηνύματα που έρχονται από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν ότι ο νεαρός άσος είναι πλέον έτοιμος για να κάνει το μεγάλο «άλμα» στην Ευρώπη.

Από τον ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τις αναφορές που γίνονται το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι όμως μυστικό, το γεγονός ότι άνθρωποι του Δικεφάλου, μεταξύ αυτών και στενός συνεργάτης του Μπότο, παρακολουθούν σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, παίκτες από την Λατινική Αμερική. Ο ΠΑΟΚ τον έχει παρακολουθήσει μέσω του επικεφαλής σκάουτινγκ, Αντρέι Φεντσένκοφ. Ο κεντρικός αμυντικός παίζει με την U20 της Κολομβίας, έχει πέντε συμμετοχές στο τουρνουά U20 της Νοτίου Αμερικής και φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μάλιστα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Κολομβίας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος U20 Νοτίου Αμερικής. Ανήκει στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, η οποία απέρριψε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ από ελληνικό σύλλογο για το κλείσιμο της χειμερινής αγοράς στην Ευρώπη. Προς το παρόν, ο ποδοσφαιριστής παραμένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του .

Ο Μαντίγια έχει παίξει περισσότερους από 40 αγώνες ως επαγγελματίας μεταξύ της ομάδας της Κολομβίας και της Ιντεπεντιέντε . Είναι ένας από τους τρεις παίκτες της κολομβιανής ομάδας που έχουν παίξει όλα τα λεπτά στα πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής στο U20 της Νότιας Αμερικής. Στη σύντομη, αλλά πολλά υποσχόμενη καριέρα του, συγκέντρωσε μόλις ένα γκολ και ήταν βασικός για την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το 2022, παίζοντας 26 παιχνίδια”.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φελίπε Σιέρα, ο Μαντίγια κοστίζει πάνω από 2.2 εκατ. ευρώ και εφόσον ο ΠΑΟΚ καταλήξει πως θα κάνει κίνηση για αυτόν θα αξιοποιήσει την παρουσία του Χάμες για να πετύχει ένα deal. Ο πρόεδρος της Σάντα Φε, Εντουάρντο Μενέντεζ, αναφερόμενος στον Μαντίγια είπε: «Μπορεί διαμεσολαβητές ή μάνατζερ να εμφανίζονται αναφέροντας ομάδες αλλά εμείς δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά για τον παίκτη». Ο Μαντίγια έχει ύψος 1.85. Φέτος μετράει 25 ματς με 1 ασίστ.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο στην περίπτωση του 19χρονου Κολομβιανού είναι, ότι φέρεται να απασχόλησε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags