Facebook Pixel Χρήστος Μανδάς - ΟΦΗ: Γράφει ιστορία η "χρυσή" πώληση Μανδά - Ταξίδι για μεταγραφή - Ομάδα Champions League στην Κρήτη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 19:59:00

Γράφει ιστορία η "χρυσή" πώληση Μανδά - Ταξίδι για μεταγραφή - Ομάδα Champions League στην Κρήτη!

Οι Μιχείες
Γράφει ιστορία η "χρυσή" πώληση Μανδά - Ταξίδι για μεταγραφή - Ομάδα Champions League στην Κρήτη!

Ποιοι ήρθαν στην Ελλάδα και η "εμπλοκή" του Σαμαρά στο deal. Ο Έλληνας γκολκίπερ μετά από την εντυπωσιακή σεζόν του, ετοιμάζεται για το εξωτερικό, με τους ιθύνοντες ομάδας να θεωρούν πως μπορεί να κάνει ιστορικό ρεκόρ. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr

Χρήστος Μανδάς - ΟΦΗ: Ούτε από μία, ούτε από δυο, ούτε από τρεις ξένες ομάδες αλλά από έξι(6)!! Ναι, μισή ντουζίνα ξένοι σκάουτς βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" και είδαν το ΟΦΗ - ΑΕΚ για χάρη του Χρήστου Μανδα!!! Απο Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία, παρακαλώ!

Ο Κορυδαλιώτης κίπερ αποδεδειγμένα έχει πλέον πολύ μεγάλο... σουξέ στην διεθνή πιάτσα αφού σχεδόν σε κάθε ματς του ΟΦΗ τελευταία θα υπάρχει τουλάχιστον ένας "κατάσκοπος" που θα τον σκανάρει!

Βρίσκεται βέβαια και ο ίδιος σε παρατεταμένη τρομερή φόρμα και το μόνο που απομένει είναι να επιβραβευτεί κι από τον Γκους Πογέτ με μια κλήση (που αξίζει) στην Εθνική ομάδα, συμπληρώνοντας την 4άδα των τερματοφυλάκων...

Πάμε και στο παρασύνθημα: σκάουτ απο δυο ομάδες της ισπανικής La Liga αλλά κι απο τις γερμανικές Χοφενχάϊμ/Μπόχουμ, την πορτογαλική Σπόρτινγκ και την ολλανδική Χερενφέιν ήταν στο γήπεδο του ΟΦΗ. Σύμφωνα μάλιστα με την δική μας πληροφόρηση οι 4 τελευταίες - από τις παραπάνω - ομάδες που έστειλαν απεσταλμένους στο Ηράκλειο για να "τσεκάρουν" τον Μανδά, αποτέλεσαν "δουλειά" του Γιώργου Σαμαρά!!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ ασχολείται πλέον με το managment παικτών, έχοντας προς το παρόν περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο - και όχι ατζέντη -σε συνεργασίες με κάποια κλαμπ του εξωτερικού...

Για την ιστορία, ο 21χρονος πορτιέρε αποτέλεσε τον περασμένο Γενάρη (του 2022) προσωπική επιλογή του Σαμαρά (ως τ. διευθυντή)στον ΟΦΗ. Τον πήρε από τον Ατρόμητο με αντάλλαγμα τον Ναμπίλ, ώστε να αποτελούσε μελλοντικά τον διάδοχο του Εμπασί (ο Καμερουνέζος είχε προγραμματιστεί να πουληθεί το καλοκαίρι του 2022).

Υπενθύμιση: ο Χρήστος Μανδάς απο τις αρχές του 2023 και μετά απο μια 5ετία, άλλαξε μανατζερική στέγη αφήνοντας την Rogon και πηγαίνοντας στους Βρύζα-Διαμαντόπουλο, μια κίνηση που σήκωσε πολύ... σκόνη και προκάλεσε αίσθηση στην πιάτσα. Λεπτομέρεια σημαντική: οι δυο τελευταίοι είναι οι συνεργάτες-εκπρόσωποι στην Ελλάδα της πολύ μεγάλης ισπανικής εταιρίας promoesport (έχει 323 παίκτες πελάτες).

Παρεμπιπτόντως ο agent Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος πρωταγωνίστησε τον Γενάρη με την  δύσκολη/πολύ λεπτή διαχείριση της μεταγραφικής υπόθεσης Μαντσίνι και το super deal με τον ΠΑΟ, είναι ο άνθρωπος που πήγε τον κόουτς Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ!

Στο δια ταύτα τώρα, όλα δείχνουν υπερήφανη πώληση του Χρήστου Μανδά το ερχόμενο καλοκαίρι απο τον ΟΦΗ. Για αρκετούς, διαφορετικούς, λόγους και όχι μόνο επειδή είναι στο πικ του κι ενώ υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Με τους διοικητικούς υπεύθυνους της κριτικής ομάδας  να πιστεύουν με σιγουριά πως μέσω του Κορυδαλιώτη κίπερ θα σπάσουν τό ρεκόρ της πιο ακριβής πώλησης της ιστορίας τους. Κρατάει απο το 2008 και ήταν τα 2.000.000 που εισέπραξε ο ΟΦΗ ως transfer fee για την παραχώρηση του σεντερ φορ  Νταμέ Εντόι στην Κοπεγχάγη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags