Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούρα τα πράγματα" για δύο ξένους στον ΠΑΟ - Απογοήτευση Γιοβάνοβιτς - Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-09 15:06:00

"Σκούρα τα πράγματα" για δύο ξένους στον ΠΑΟ - Απογοήτευση Γιοβάνοβιτς - Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ!

του Νίκου Στεργίου
"Σκούρα τα πράγματα" για δύο ξένους στον ΠΑΟ - Απογοήτευση Γιοβάνοβιτς - Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ!

Αν και ήρθαν ως μεγάλα πρότζεκτ στο Τριφύλλι και πήραν τις ευκαιρίες τους παίζοντας σε άλλη ομάδα ως δανεικοί, μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει ότι αξίζουν να φορέσουν την πράσινη φανέλα. Πότε θα ληφθεί η οριστική απόφαση;

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι έφερε τον Γιόνας Τόρο από τη Βραζιλία στην Ελλάδα, παραχωρώντας τον λίγο μετά ως δανεικό στον Λεβαδειακό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες τους έκριναν ότι δεν θα έβρισκε ευκαιρίες στο φετινό ρόστερ, προτιμώντας έτσι να πάει σε μία ομάδα στην Ελλάδα όπου και θα παρακολουθούσαν την πορεία του από κοντά, αλλά και θα είχε περισσότερες συμμετοχές φυσικά.

Στην πράξη, ο Βραζιλιάνος έχει απογοητεύσει στη Λιβαδειά. Ναι μεν είναι ένας εξτρέμ με καλή τεχνική κατάρτιση και επαφή με την μπάλα, αλλά ως εκεί. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση βασικού ούτε στους Βοιωτούς που παλεύουν για την κατηγορία, μετρώντας την πενιχρή συνεισφορά των 14 συμμετοχών με μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ!

Δανεικός πήγε στη Λιβαδειά και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, τον οποίο απέκτησε έναντι μόλις 150 χιλ. ευρώ τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός. Ασφαλώς ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν μπορεί να μπει στην ίδια εξίσωση με τον Τόρο, αλλά ούτε εκείνος έχει βρει το χρόνο που και ο ίδιος και το Τριφύλλι θα ήθελαν. Έχει καταγράψει μόλις 3 συμμετοχές, μόλις μία φορά ως βασικός κιόλας, δίχως να έχει πετύχει κάποιο γκολ.

Το καλοκαίρι ο δανεισμός και του Τόρο και του Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται, με τον Γιοβάνοβιτς να καλείται στην προετοιμασία να κρίνει το αν θα μείνουν ή όχι στο "Γ. Καλαφάτης". Πάντως με βάση τα όσα έχουν δει έως τώρα οι άνθρωποι των Πρασίνων, η αποστολή των δύο να πείσουν για την παραμονή τους στον Παναθηναϊκό κάθε άλλο παρά εύκολη δεν κρίνεται.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με "εντολή" Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ζήτησε από Αλαφούζο - Δίνει δύο μεγάλα συμβόλαια ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags