Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπογράφει με "εντολή" Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ζήτησε από Αλαφούζο - Δίνει δύο μεγάλα συμβόλαια ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-09 10:00:00

Υπογράφει με "εντολή" Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ζήτησε από Αλαφούζο - Δίνει δύο μεγάλα συμβόλαια ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Υπογράφει με "εντολή" Γιοβάνοβιτς - Αυτόν ζήτησε από Αλαφούζο - Δίνει δύο μεγάλα συμβόλαια ο ΠΑΟ!

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις μετά την εισήγηση του Σέρβου προπονητή. Είναι το απόλυτο... αφεντικό στον σύλλογο και θα είναι και ο άνθρωπος που θα "χτίσει" την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Οι διεργασίες ξεκίνησαν και προχωρούν ασχέτως αν θα έρθει φέτος ο τίτλος.

Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι εκπνέει το 2024, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στη διάρκεια της σεζόν έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την προοπτική πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του.

Στον Παναθηναϊκό με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει γίνει κουβέντα για να του προταθεί επέκταση συγκεκριμένα μέχρι το 2026, αλλά επί του παρόντος φαίνεται πως προτεραιότητα συνιστά το συμβόλαιο του αρχηγού, Δημήτρη Κουρμπέλη, που λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Το στόρι για το πως ντύθηκε στα πράσινα ο Μπρινιόλι

Όταν το καλοκαίρι του 2021 ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε να κινηθεί για την απόκτηση του 31χρονου σήμερα γκολκίπερ, ο Μπρινιόλι μαζί με άλλη μία επιλογή από την Ισπανία, ήταν στην κορυφή της λίστας μετά την προεργασία που είχε γίνει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει σε δεύτερο ρόλο πίσω από τον 24χρονο Γκουλιέλμο Βικάριο, στον οποίο είχε επιλέξει τότε να επενδύσει η Έμπολι και έτσι δέχτηκε αμέσως την πρόταση του Τριφυλλιού. Βλέποντας στους Πράσινους μία ξεχωριστή πρόκληση τριετίας, την οποία και επέλεξε αντί για έναν τελευταίο χρόνο συμβολαίου στην ιταλική ομάδα, που θα του δημιουργούσε ανασφάλεια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Αυτό κι αν ήταν εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Θέλουν τον Κουρμπέλη εδώ

Μετά τις υπογραφές με Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Αϊτόρ, η προσδοκώμενη συμφωνία και με τον αρχηγό θα ολοκλήρωνε ιδανικά το καρέ των deals. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία διάθεση να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν μαζί γι' αυτό, προσεχώς, αναμένονται εξελίξεις. Με βάση το τρέχον συμβόλαιό του ο "Κούρμπε" αμείβεται ετησίως με περίπου 550 χιλ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή πρόθεση για πρόωρη επέκταση υπάρχει και για τον Ιωαννίδη, παρόμοια δηλαδή με την υπόθεση Μπρινιόλι, παρότι το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται όπως και του Ιταλού πορτιέρο το καλοκαίρι του 2024.

Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του στις υποθέσεις. Τόσο ο Κουρμπέλης, όσο και ο Ιωαννίδης έχουν μπει στο μπλοκάκι των σκωτσέζικων Ρέιντζερς και Σέλτικ. Μάλιστα φαίνεται πως άνθρωποι των δύο ομάδων είδαν από κοντά τους δύο Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκό στο "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (0-0). Οι Πράσινοι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για να τους κρατήσουν, καθότι το ενδιαφέρον γύρω τους είναι υπαρκτό μεν, σε θεωρητικό ακόμα στάδιο δε.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουντιαλική μεταγραφή για ΠΑΟ - Top class, αξίας 3 εκατομμυρίων - "Γι’ αυτό τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags