Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μουντιαλική μεταγραφή για ΠΑΟ - Top class αξίας 3 εκατομμυρίων - "Γι’ αυτό τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 10:00:00

Μουντιαλική μεταγραφή για ΠΑΟ - Top class, αξίας 3 εκατομμυρίων - "Γι’ αυτό τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς"!

του Γιώργου Κτενά
Μουντιαλική μεταγραφή για ΠΑΟ - Top class, αξίας 3 εκατομμυρίων - "Γι’ αυτό τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς"!

Αριστεροπόδαρος, με καλή πάσα και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει οι Πράσινοι από την Τουρκία, ποιον θα αντικαταστήσει το καλοκαίρι και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
 

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Ματζίντ Χοσεϊνί βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πράσινων τις τελευταίες ώρες, καθώς ο διεθνής Ιρανός στόπερ μένει ελεύθερος από την Καϊσερισπόρ μέσα στο επόμενο διάστημα και, προφανώς, η περίπτωσή του δεν περνάει αδιάφορη.

Γιατί έχει θητεία 5 ετών στο τουρκικό πρωτάθλημα, που δεν έχει τεράστιες διαφορές από το ελληνικό, ενώ είναι και αριστεροπόδαρος - Άρα η περίπτωσή του σπανίζει!

Τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα παρουσιάζουν τον 26χρονο ως μια top class λύση (η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ), που μπορεί να γίνει βασικός, αν και στην ομάδα υπάρχουν οι Μάγκνουσον και Σένκεφελντ, και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κούλη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Τουρκία, για να μάθουμε την άποψή του.

"Δεν παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό - Παίζει και αριστερός στόπερ - Πρόβλημα με τους..."

"Δεν παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό με τους Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στο ρόστερ. Λογικά, υποθέτω, θα φύγει ο Σάρλια και τον θέλουν. Είναι ίδιας κοπής παίκτες, χαμηλά δεν είναι καλός και έχει πρόβλημα με τους γρήγορους παίκτες", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Έχει παίξει κάποιες φορές και ως αριστερός μπακ, αλλά δεν μπορεί να πάρει τη γραμμή λόγω ύψους και επειδή δεν έχει καλή σέντρα. Αριστεροπόδαρος στόπερ είναι στην ουσία".

"Ξέρει περισσότερη μπάλα από τον Σάρλια - Αυτό θέλει ο Γιοβάνοβιτς από τον στόπερ"

Οπότε δεν θεωρείς ότι λύση για τη βασική 11άδα στον Παναθηναϊκό.

"Με Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στο ρόστερ δεν είναι βασικός. Ειδικά ο πρώτος είναι πολύ καλός στο να χτίζει από πίσω, έχει καλή πάσα, αυτά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς δηλαδή. Ο Σένκεφελντ δεν βγαίνει, άρα πού θα παίξει". 

Ποιον θυμίζει με το παιχνίδι του;

"Είναι στο στιλ του Σάρλια αλλά καλύτερος γιατί ξέρει περισσότερη μπάλα και έχει παίξει σε καλύτερες ομάδες".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερή κίνηση Μπουζούκη στην εξέδρα της Λεωφόρου - Ο Καρέλης των 2,5 εκατ. ευρώ - Τι έγινε με Αναστασίου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags