Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αποφάσισε ο Μίτσελ για Φορτούνη και φορ - Το μεγάλο… ερωτηματικό για τον "τελικό" με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-11 10:15:00

Αποφάσισε ο Μίτσελ για Φορτούνη και φορ - Το μεγάλο… ερωτηματικό για τον "τελικό" με ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποφάσισε ο Μίτσελ για Φορτούνη και φορ - Το μεγάλο… ερωτηματικό για τον "τελικό" με ΑΕΚ

Τα πλάνα της 11αδας του Ισπανού επιθετικού για το παιχνίδι της Κυριακής και ποιοι θα ξεκινήσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Ο Μίτσελ όλη την εβδομάδα έκανε διάφορες δοκιμές, πράγμα που συνέχισε και χθες, και όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Σαμασέκου με τον Χουάνγκ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μπιέλ και παίζεται μία θέση για το ένα άκρο, ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Μπακαμπού θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό φτερό της επίθεσης, με τη συμμετοχή του Μπιέλ να έχει κλειδώσει δεξιά. Οι Μασούρας και Κανός είναι οι υποψήφιοι, έχοντας ο καθένας χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν τους ερυθρόλευκους.

Ο Κανός ετοιμαζόταν να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά ο θάνατος της μητέρας του άλλαξε τα πλάνα. Ωστόσο, σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί, έχει βοηθήσει επιθετικά, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχει τελειώσει τις φάσεις, όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μασούρας από την άλλη, γνωρίζει καλά τη σημασία του αγώνα με την Ένωση και στο παρελθόν έχει σκοράρει σε τέτοια παιχνίδια, ενώ δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags